About Me
20:50 -




** AYAT MASA FORM 3, AKU MALAS NAK TAIP BALIK SO HADAMKAN LAH YER**

ABOUT THE AUTHOR


Aku ni manusia biasa je sama macam korang.Hari hari buat dosa,pendek kata pendosa tanpa henti.Guwa mula menangis pada 14 Mac 1999.Aku jenis yang tak suka benda sepah-sepah dan tak suka keadaan yang terlalu sesak nak meninggal.

Boleh muncul dalam dua perwatakan iaitu pendiam dan gila gila.Boleh jadi pendiam bila dengan orang yang tak kenal dan boleh jadi gila gila kuasa sepuloh dengan orang yang rapat.Guwa geli dan sometimes takut dengan natang lipas terbang dengan ular dan natang yang skinny ew.

Bab makan , aku extra sikit daripada orang yang kurus.Suka makan western food berbanding makanan melayu tapi takde ah sampai lupa daratan asal keturunan aih idok ler.Minat aku lebih kepada bidang designing . Aku suka bab design and no wonder la template blog ni selalu berubah & sometimes minat gak bab bab photoghraphy .

Cita citanya buleh kata tinggi jugak aih, nak jadi pensyarah di universiti and in the same time partime designer in shaa allah.Bab minat ni kan,ada masa terluang sikik ni aku menyempat gak ah belek belek novel seram yang #fixi punya and melayan drama korea waduhhh.

ok dah pasal aku.

ABOUT THE BLOG

Blog ni mula wujud pada penghujung tahun 2012 rasanya sebab tak ingat sangat aih tarikhnya .Sebenarnya aku ada 2 blog , yang first tuh dah deleted sebab aku rasa blog tuh meroyan tahap nak meninggal,jadinya blog ni adalah blog kedua selepas blog meroyan itu tapi rasa cam same je kan kedua duanya meroyan saling tak tumpah aih sigh.

K dah takde pape dah rasanya ahaha. Nak tanya papee roger i kat ask.fm k bhoi.