Senior Year
19:26 - 4 comments


Assalamualaikum & Hi!
So, its been a long time without any updates since this year im gonna sit for spm though + laptop guwe prob & anyway im creating this entry by using my phone so awal cakap if ada any typos so paham paham jolerrr :'p


So yeah, my senior year went smooth so far :'))) even kennn ada la dua tigo ketul masalah dat i've been through in this 5months and cakap pasal bulan ni eee kenapa cepat sangat berlalu (?) & da most crazy thing iz spm is coming babesss bro tabah waduh. Anyway, aku baru lepas exam minggu lepas tapi still tak habes lagi there are 8 papers still in process aduh bila nak habis weh :'((( #PrayforAdam.

Jadi senior ni nak cakap best tu takdela best sangat eh tapi kalau setakat jadi senior without spm is really da best lah! bende yang paling aku tak suka setakat ni as being a senior is da JUNIOR i mean that unrespectful juniors or bahasa kasar sikit si juniosss kurang ajor. That junior keep claiming dat ;

 " Senior Kurang Ajar, Tak matang etc. "
Even a little teguran they still claim us as kurang ajar or paling lawak namatey cakap kitorang tak matang ?!

Hey little pig kiddos, so what you expect from us ? kene jilat cium kaki kau baru la boleh jadi FAV SENIOR uols gitu ?! Paling nokharom ada junior bangang cem ni aduh hahahahaha :'))) tabah weh ignore jela weh focus on future je la for now & i dont even get into my sense when da juniors cop aku ngan kawans aku " Geng bashing? " yes this is totally shit okay takde angin takde hujan btw, whatever la apa org nak kata since we are all humans tak boleh nak puaskan semua orang tapi kalau nak sangat aku jadi geng bashing boleh je?! ye i really mean it okay hahahaha! :'ppp



Anyway! this year aku join choralteam, nak cakap firstime tu takdelah since aku pernah join this kind of thing when i was form three mewakili our school, but this year there's a little different when this competition is for peringkat sekolah sekolah je sempena bulan bahasa :') so every form kene ada 1 team. Everything was lastminute okay! Hahahaha! dengan ahli yang cukup cukup je and dengan skrip pun tak hafal even keesokan hari pun still there're some yang still tak hafal hahaha that time rasa macam nak giveup jugak since team lain sume macam gegor vaganza gitu practice gegor satu sekolah petang petang xD so we make a target to be 2rd runner up jela regarding to all group yang macam wow kebooms best banding ngan team guwe :'))) tapi takpe go on jela esok tu buat jela hentam sajo xD

Upon da competition, nervous nak matey lepastu makin nervous gila bila our team is the first team yg kene perform (?) asdfghkl! btw, Alhamdulillah everything went smoothla, tinggal tggu da result ;'))) and teng teng...


1st runner up! yeay!!! and as i expect f3 choralteam beats all teams since diorang got a full practice xD anyway! Alhamdulillah, another memories created aduhai macam mana nak tinggal sekolah nanti ;'( dapat kenal orang baru yang selama ni ak cop macam pailang gangster tapi sebenarnya is totally berlawanan okay! so jangan cepat judge orang ok ok learned √√√ huhuhuhu.

And Alhamdulillah big praise to Allah for these ;




Since aku anak cikgu kat sekolah tu so no wonder if dia ada kat situ hahaha! dia cakap dia bangga gak la masatu syukur Ya Allah, dapat banggakan umi dat time, and da batch is related to spm-target students based on PKBS1 F5 exam bulan 3 ritu, yang bergambor ngan mak aku tu for form4 achievements so anything can happen okay, since jadi target students ni rasa macam tak best gakla since everyone will expect you to get a good result & be good for all time omg xD hell okay since aku ni pun sama macam yang lain ada naik turun :'((( anyway, the real one is SPM i need to prove those that i can! & for umi :'((( pray for my friends & yang pasti aku jugak kejayaan dalam spm waaa T.T do you know the feel bila banggakan mak ? Allahu.

Gudluck batch 99 buktikan pada semua yang batch kita boleh okayyyyy! tebus balik permainan PT3 kita yang totally lastminute insane cam asdfghjk ((omg i really hate zaman f3))

Till then, toodles everyone!