Nafas Baru, Wajah Baru.

Saturday, December 10, 2016




Bismillahirahmanirahim, Assalamualaikum ehem, Hai!

Im coming back! Macam yang korang boleh nampak, It is a new look again, and again. Macam biasa lah bila namanya blog sibodohjangankacau ini, tak boleh larik dengan design baru, ok jap sebenarnya aku tengah lapar sekarang tapi makanan takde, so while waiting for those food untuk jatuh dari langit, alangkah baiknya aku meroyan dalam ni gitew, so apa nak taip tadi aku lupa jap.

Oh ye, nak cite pasal nafas baru ni, yeay!!! already freedom from SPM!!! tapi mak aku awal awal sound aku right after last paper masa dia nak ambil aku balik, katanya "Jangan nak freedom sangat, dapat result baru freedom" oh...

okay.


To be honest, it is not happy at all tinggal sekolah, kawan kawan because there's a lot of memories ha sekarang ni aku pun tengah meroyan rindu depa, tapi tengah sakit hati jugak sebab mesej aku dekat group whatsapp kelas tak terbalas hm okay, takpe dah biasa jadi terhegeh hegeh so bermulanya minggu lepas aku dah tak mesej sesiapa ha, kuat sangat ego aku ni, peduli apa.

" Let them feel your absence " - Twitter, well, twitter really understand my situation a lot hahahahah, konon nak menghilangkan diri from depa, but let see sejauh mana aku mampu bertahan lmao,

Nampaknya aktiviti tidur aku lepas spm ini berjalan terlampau teruk lancarnya sampai pening kepala aku, ok sebenarnya aku bosan, kawan ajak keluar tapi aku males sebab diorang selalu ajak gua keluar masa aku takde duit anjenk betul, so duduk rumah ni layan kdramas, movies and layan karenah saiton adik adik aku pergh.

Some of my friends, already otw got their car licenses and some tengah kerja, ok mak aku cakap bulan 1 ni baru aku boleh ambil lesen and pasal kerja, i got a plan to do so but em yea tak tahu nak apply kerja apa so anyone yang lepasan spm cam aku ni korang kerja ape je???

Above all, jelas betapa serabai hidup aku lepas spm. Anyway! I do online shop too, sebenarnya dah lama buat business online since last year if i am not forgotten, aku stop tahun ni sebab spm so memandangkan dah habis spm so aku start balik lol oh korang dah baca belum pasal entri yang aku meroyan dengan customer saiton ni? click.

yea, korang boleh singgah instagram ni click, banyak kasut murah nak mati kat situ tinggal pilih je, masuklah jugak duit 50 sen duduk rumah ni eceh, nampak tak aku ambil untung sikit je kat situ. (pretending to be a good person)

Nah belanja gambar last day aku aritu hahahahah;



Yang dirindui,

Okay, jap aku nak meroyan cite pasal gambar kat atas ni so, firstly macam biaso aku paling over di situ, yang tukang pegang phone di hadapan but okay aku tak puas hati pasal lighting gambar ni cam menyerlah sangat pelik. Secondly, to be honest, masa ambil gambar ni phone aku jatuh from monopod what hell sangat okay semua cam dah ready tunggu timer snap je hahahahahaha, 10 seconds set bangang tak lama silap hahahahah.

okay ni maksud aku sebab lighting gambar ni cam okay je kenape that previous one cam menyerlah pelik ok.

Bukan propa!!! I is bukan sesaje tutup mata it is because of cahaya okay. Bestfriend and deskmates since 2015 ❤ Actually, banyak lagi tapi malas nak upload, so aku rasa cam okay, rasanya dah boleh aku blah makan, till then bye!

You Might Also Like

8 Like This Entry:

  1. Nice blog :D Semoga dapat result best spm nanti

    ReplyDelete
  2. msti adam akan rindu nnti kwn2 smua. macam akak la. rindunya nak balik ke zaman skolah.. btw cntik blog adam!

    ReplyDelete
  3. why you guys tinggi and well buld?? always tertanya sbb my batch kat uni like smaller kot. skip genetic or something. carilah keje salesperson or keje kedai makan gitu but kalau mak ayah ada org dalam boleh keje tempat cambest guna gunakanlah.

    ReplyDelete
  4. dah hbs spm rupanya hehe dah bebas lah kan hihi sy dulu lpas spm pun slalu tido gak smpai pening kpala huh teruk betul perangai hahaha anyway goodluck utk result! fighting!

    ReplyDelete