Road To SPM 2016
11:54 - 18 comments

Assalamualaikum


Ehem. So, Hi! Its nearly 2016! So Happy New Year gais (tetiba wish awal) :'p Rasa macam cepat sangat sangat teramat 2015 ni pergi aduhai, kadang tu rase cam baru je abes PT3 :p ala bang adam mohon berpijak di bumi yang nyata because nextyear im going to sit for the most important exam! ape lagi kalau bukan espiyem :'( 

I know right, SPM is not everything  but everything start with SPM (taip balik ayat jumpe kat fb :'p ) duhai, ape nasib guwe taun depan, dis 2015 is full of heartbreaks,fake people, fake friends but still taught me how to handle it :') Cikgu cikgu selalu pesan to do well on SPM (bukan spm je act,semua exam rasanye ;'p) sebab mintak kerja pun based on SPM still tanya SPM kau berapa je?!

Unbelievable.
gila meninggal, tak caye rase nextyear jadi senior :'p agak agak best ke idok? berdebor pun ade gak. Mohon 2016 ni awarding me a success :'p aku mohonnnn~

So its one day left before new year! Sebenarnya aku baru je abes siapkan task account yang beban tahap gila nak matey, rasanye dah boleh hembos nafas lega jugak ler tapi next form 5 still one task left! tahan nafas balik! krik

taip stop taip stop (tenga fikir apa lagi nak taip)



Apepon, 2016 ni last guwe jadi dak sekolah, berjuang ngan kenkawan, makan burger hangit makcik kantin :'p,(pakej hangit sekali ngan harga tak masuk dek akal) and iron baju sekolah (benda paling malas tahap mengerang sembelit nak buat) lepastu kalau ada rejeki kita sambung blajar inshaallah! 

Anyway 2015 is not that bad, still taught me lots. Contohnye,

" Pergi mateyla manusia saiton itu, ignore negative things and do something dat makes you happy "
Jadi diri sendiri, pedulikan la manusia perosak kebahagian "Pergi Mampos" style ni increase my happiness to the max

And banyak lagila! yosssssssss
" Semoga Adam Faiz mendapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan SPM 2016 Amin "

Last but not least gudluck batch99 and gudluck to myself (mateyla aku)
Till then, toodles!

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

18 comments:

  1. good luck adikku~! terasa nak nanges tengok adik aku membesor TT___TT

    ReplyDelete
  2. Good luck adam! Semoga segalanya dipermudahkan untuk kita semua. Saya pun SPM tahun depan. Rasa macam tak percaya pun ada. >.<

    ReplyDelete
  3. kelas acc jugak ke? hehe samalah. batch99 jugak XD
    Allah yuftah 'alaikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyeee hahaha ramai lak sama batch ngan iteww break a leg!

      Delete
  4. Amin Adam. jomlah kite sesama usaha untuk tahun ni. last year kot T^T sedih

    ReplyDelete