New Look!
00:18 - 12 comments


Bismillah, Assalamualaikum Hai!

Its been a long day without new updates :') So hello its the same me! and Happy Holiday! memandangkan cuti, aku decide untuk makeover blog ni and keep updating :')) Hallaaamak rasa macam speechles gitu nak taip ehe.

So, as yalls can see,its a newlook. (( a not so charming look )). I used to make it simple and keep da backdrop plain gittew. Kucing kat header tu encik google belanja :')) ehe mekasih!

So, till then, dont forget to drop your comment! i would appreciate it ;') Ya Allah lama sangat tak update, InshaAllah hoping that i would make a new update later harapnya kembali tak pergi pergi and mohon entri ni bukan jadi entri terakhir.

oh, dont forget to leave your footprints on da 'chattingbox'! till then, toodles.

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

12 comments:

  1. adam!! kesian kucing tu.....ko boleh gantung dia cengitu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha! kuceng ni kacuk ngan kelawor thats why tergantung cenggitu kahkah!

      Delete
  2. Cantikkkk template blog, simple and kemas. hehehehe

    Adam, jemput join contest dekat blog iday ye : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

    ReplyDelete
  3. bila buat new look, semangat untuk update tu lagi kuat. Hehe

    ReplyDelete
  4. I like your blog , It's simple and nice ! and most of all is , your blog is white and looks definitely the cleanest blog i've ever seen . So you have stunning blog looks . So apa lagi , update ! Reader / peminat ramai tunggu tu . Tinggal nak sign je . Haha .. Nice blog btw :D

    - Syamsid Blog -

    ReplyDelete