Blog Berwajah Baru 2015
14:55 - 34 comments

Assalamualaikum Warahmatullahiwabarakatuh.

Ehem , entri pertama untuk tahun 2015 .
Selamat Tahun Baru Bloggers.
Mungkin dah agak terlambat kot , alah lambat 3 hari je behehe.

Yeps ,
Blog berwajah baru lagi ye , wahai pakcik dan makcik.
Alah , touchup 5 benda je ( Header , Footer , Sidebar , Post , Navigation ) .
Amacam ? behehe okay ke idok ? haaa.


Tema tahun 2015 ni guwa letak warna biru.
Dah bosan , main dengan warna hitam , tak hitam , putih .
Bab paling susah dalam editing , tentunya bahagian header .
First impression  tu penting , kena kasi cuns , gittew haaa.

Acano wajah baru blog kali ini ?
Haaa , bagi pendapat anda di ruangan komen

"Yang baik itu datangya daripada Allah , Yang buruk itu datangnya daripada saya sendiri "

Pendapat anda amat dihargai
Terima Kasih , Thank You :)
Toodlesss ,



LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

34 comments:

  1. comey lah..kaler biru.rsa damai je masuk sini ekekeke

    ReplyDelete
  2. Sangat cantik! Serius! Nampaknya kena berguru la utk buat mcm ni jugak lepas ni :D

    ReplyDelete
  3. kalau biru , ... konfem lah lawaaaaa ! Header mmg takboleh ke kalau takgempak ? hihi Sebenarnya, teringat masa main-main lukis cartoon.. doodle guna adobe flash. AdamFaiz guna software apa yer biasanya kalau buat header style macam ni ? Pokoknya, nampak sangat ceria, cantik ! Daebakk.
    Saya bagi .. 5 bintang ^^

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/2015/01/last-payperr-sabarr.html)

    ReplyDelete
  4. hai adam faiz! eee cantiknye blog! blog kitew simple aje. huwawawa

    ReplyDelete
  5. cantikk nyaa TT^TT. memang menarik tertarik aah! kalau tak buat orang jeles tak leh kaa? TT_TT

    ReplyDelete
  6. nice blue..tenang mata memandang :)

    Jemput singgah http://firzanahazhar1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. cantik giloss!! kemas.. ajar sikit camne buat header dgn navigation button tu? nice~

    ReplyDelete
  8. So sekarang ni boleh tambah sebab untuk benci adam lah ye....

    ReplyDelete
  9. Hahahaahahah kenapa kreatif samgat woiiii nak jugak cemni hikhik

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.

    Serious smart header tu. Lain dripada yg lain.!

    ReplyDelete
  11. ape ni cantik betol blog! T^T jealous ah~~ TT^TT

    ReplyDelete
  12. cun gle dik. heee... ase x nak close tab. hahah

    ReplyDelete
  13. Cantik..sejuk mata memandang.Nice blog..ajar akak boleh??

    ReplyDelete
  14. first impression, (actually dah lama tak lawat sini) wahh, cunn gila blog mamat ni, style habis!
    haha, kak Zue jealous giler ni dik.. pandai adik mengedit ye..
    ada taraf blogger handal kat Malaysia ni.. heee.. ^_^
    good luck dik!

    ReplyDelete
  15. cantek wehh blog ko...pandai ko edit...nice, ak dulu rajin gak mengedit ni...lelama da malas, so pakai tempate download online jelah..hehehe... btw im follow u...sudi follow back...tq

    ReplyDelete
  16. singgah sini ! blog berwajah baru lagi ye adam ? ingat kawan lama tak ?

    ReplyDelete
  17. ehh, ni yg terkini ke? skrg nmpak lain je blognyaa

    ReplyDelete
  18. Simple but nice . cantik kot . :) kalau adam edit selalunya memang lawa2 . ^^

    ReplyDelete
  19. cantik mehh..lembut je kaler..

    senang2 singgah la http://imamimoth.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Adam you keep on updating your blog's look but you didn't update any entry.. hope to hear form u soon

    ReplyDelete