New Design
13:41 - 17 comments




Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh.

Ehem ehem.Kembali menaip ( ayat budak poyo ).Eh eh perasan apa-apa tak yang lain kat blog ni? kehkeh.Ye ye,design baru lagi ye pakcik makcik.Ni design yang ke-berapa entah :'3 . Aku ni jenis yang cepat bosan,ada satu masa tu aku buatlah draft template design untuk blog ni.Makan masa dalam 2-3 hari jugak nak siapkan,tapi bila nak pasang,nampak tak sedondon pulak dengan jiwa blog ni ,terus tak jadi pasang -.- buang masa gilaa ya.Ya Allah entah papela aku ni .

Tema colour untuk design kali ni is hitamputih.Biasa-biasa saje tapi okayler kene dengan jiwa aku ni kahkah.Idea datang bila aku blogwalking ke blog orang jugak ni :') kira tambah,darab,bahagi jadilah design yang tak seberapa ni ( eceh ).Percaya atau tidak,aku makan masa 2 hari untuk siapkan header yang mungkin biasa sajo di mata orang tapi nak membuatnya kemain perah idea,huhu.

Aku nak tanya, uhuk ehuk ( gaya si taupik batisah -awak kat mana ) okay tak design baru blog ni? hahaha.Meluat gila dengaq lagu dia bahaha.Loading blog ni okay tak? dah check dah,dalam 85KB++ gituu,kira tak lembab sangatlah kan.Ke macam mana? erm.Jadinya,bila masuk blog ni,jangan buat-buat tak kenal pulak ye ni blog siapa haha.

K bye.
follow me on twitter @Adamlcious [ mention for followback ]


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

17 comments:

  1. lama akak tak singgah sini, tapi cantik akak suka...less is more...

    ReplyDelete
  2. nice design !! ^^ macam biasa design adam semua awsome !!

    ReplyDelete
  3. Awesome! simple but nice.. teruskan perjuangan mu ye! hehe.

    ReplyDelete
  4. pergh....
    ini dh telebih ok nie...
    boleh tiru?
    hehehe.

    ReplyDelete
  5. simple.. sesuai la untuk orang lelaki... =)

    ReplyDelete
  6. gaahhh Adam!!! nice nye design blog!! jealous jealous T^T

    ReplyDelete
  7. Aduh adam nape hebat sangat ni bab edit edit ni ish qila nak edit jugak :(((
    But i dont hv the time to do soooo
    Mmg huduh cemtu lah haih eh adam open order utk edit edit tak heeeeee.

    ReplyDelete
  8. Lawaa sangat ni blog adam :') Especially header tu.. Tak sia2 adam spent 2,3 hari untuk siapkan header tu.. Memang lawa & kreatif!! Good job Adam :DD

    ReplyDelete
  9. ok.. simple n sweet... cepat loading

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  10. nice and simple...
    oklah tu 85kb.. sng nak loading

    ReplyDelete
  11. nice la . .

    singgah sini :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  12. simple n nice ;)

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum. Smart lh! Header pling cun.. Loading ok je. Bruntung pndai edit.

    ReplyDelete
  14. Design AdamFaiz always smart.. Design baru nie pun gempak, terutamanya header ^^

    ReplyDelete