Kehidupan selepas exam

Monday, November 10, 2014


Assalamualaikum beautiful humans.

Its been a while kan.Dah lama tak menaip entri sendiri and also,dah lama jugak tak blogwalking.Semua benda berubah since PT3 exam haritu .Back to the main point,kehidupan aku selepas exam.Habis je exam haritu,tuhan je yang tahu perasaan aku macam mana.Rasa lega,sebab satu lagi perjuangan aku di dunia ni selesai,alhamdulillah :')


Masa,aktiviti dekat sekolah semua berubah .Perangai aku je yang tak berubah,hahaha.Malas gila nak pergi sekolah.1 kali seminggu datang sekolah dahla,hahaha.Kalau rajin,2 Kali seminggu.Nampak tak kemalasan aku yang memang tak dapat dibendung hahaha.

Lagipun,bukan belajar sangat pun,cikgu pun takde yang masuk.Buang masa aku je hahaha.Duduk rumah lagi baik,hadap laptop dari malam sampai pagi hahaha.Mata pun dah rabak tak cukup tidur.Jangan jadi macam aku.Alhamdulillah,setakat ni takde lagi duk mimpi pasai result,hohoho.Memang taknak mimpi pun,hahaha.Hopefully,everythings gonna be okay,in shaa allah.

Okay lah,blank idea,tak tahu nak menaip benda jadah lagi haha.Doakan aku dapat result gempak ok? cun.Toodles...





You Might Also Like

11 Like This Entry:

  1. PT3 rupenya ;)

    Samalah. bila sehari dah tak pg. rasa macam selama2nya tak mau p dah. ahaha

    ReplyDelete
  2. bagusnya..datang 1 kali seminggu je..hehhee..takpela..

    ReplyDelete
  3. adam still sekolah ke? semua budak form 3 sekolah ina dah direhatkan dr minggu lepas sbb budak spm..

    ReplyDelete
  4. Untunglah dah merdeka. Apapun good luck :)

    ReplyDelete
  5. my bro sekarang nih lepas habis PT3 terus malas nak pergi sekolah.. mwahahaha
    duk rumah tidur.. tak tidur tengok anime... ahahaha..

    ReplyDelete