Trial Exam . Esok ?!
18:59 - 17 comments

Assalamualaikum.

Yo yoo.Wassap.Its been a long time.Dah berabad lamanya menyepi tanpa sebarang entri.Terlalu penat.Penat dengan masalah sekolah,exam & life.Seriously,no time.Takde masa nak rehat lagi.1 Month left.PT3 is around the corner :').Balik sekolah pukul 4.15, balik rumah study.Jumaat Sabtu biasanya cuti tapi ada kelas emm T.T . Sekarang baru boleh rehat jap.Release tension jap.Kekgi nak pi study sains and bm for TRIAL exam esok huaaaarghh.



Rasanya , ni entri last aku update untuk minggu ni ( maybe ? ) .Mungkin blog ni akan dibiar usang tanpa sebarang update lagi .Sekarang ni blog,facebook,twitter segaaaala jadah ni kena letak tepi dulu.Kena fokus untuk exam nanti :')

Please.doakan aku supaya lulus dengan cemerlang dalam trial exam esok.Till we meet again :')



LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

17 comments:

  1. Goodluck for examination :)

    Mind to follow me back? done follow yours .

    ReplyDelete
  2. Good Luck bro.. Buat yang terbaek.. In Sya Allah apa saja hasilnya, itu adalah yang terbaik dari Allah untuk hambanya. Sesungguhnya Allah itu maha mengetahui

    ReplyDelete
  3. Saya time hari jumaat tu exam PT3 and tomorrow exam PISA

    ReplyDelete
  4. Belajar rajin-rajin ... Good luck ...

    Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  5. oh? baru trial? Saya baru je habis.. anyway good luck~

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya...

    p/s: Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  7. so how ur trial?
    mesti ok kan ? :)

    dtg mlawat dr sgmen k.mia :)

    ReplyDelete
  8. gud luck 4 pt3!...we're in the same batch..so don't forget to pray goodness for me yaa!...enjoy your day :)

    ReplyDelete
  9. All the best..

    Berjalan-jalan melawat blog :)

    Jom join GA
    http://thehealthinspector.wordpress.com/2014/09/22/saya-nak-sihat-giveaway/

    ReplyDelete
  10. macamne dgn trial ? ok x?
    sy ade tag awak kt sni .
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/bertukar-wajah-lagi.html

    ReplyDelete