Benda Wajib Berlaku Lepas Exam.
19:29 - 7 comments

Assalamualaikum.

Kemain kau , kata nak study tadi.Last-last lepak dengan kesayangan , lappy katekoo.Oke , meh nak cite.Harini aku ada listening test ( real test ) untuk BM.Esok pulak test untuk BI.Kemain banyak exam.Bikin pecah kepala kami batch99 sajoo.Khamis ni pulak speaking test Ya Allah T^T.

Nak cite pasal listening test BM tadi.Kitorang dibahagikan kepada dua sesi.Aku sesi pertama.Start exam tadi pukul 8.00 pagi , yang sesi kedua diorang pukul 9.00 pagi.Aku semenonya tak kesah pun duk sesi memana janji boleh buat yedok ?


Semalam cikgu ada bagitahu , suh bawak IC masing-masing.Pagi tadi ramai yang tak bawak.Aku pun last minute pagi tadi bagitahu mak aku pasai IC.Terbaik betul.Kenalah duatiga das halwa telinga dari mak .Yang paling geram , IC tu takde guna pun.Kemain berat beg aku nak bawak seketul IC ( Over -.- ) . Yela kan,IC kalau hilang tak ke naya aku kena ngan mak aku ?!

" Jaga betul-betul IC ni.Jangan Bagi hilang.Sekarang , kalau hilang nak ganti baru kena bayar RM300 ! "
- Pesan Umi kahkah !

Mula-mula lagi dah pesan katekoo.Tak boleh nak bayang kalau aku hilangkan IC tu.Tak balik rumah gamaknya ( hahahaha ).

Exam tadi takdelah nervous sangat.Yang part lepas exam tu kemain meletop perasaan nervousnya.( benda wajib berlaku lepas exam ).Lepas je exam tadi , terus check jawapan dengan kenkawan.Haa ! part yang bila kita jawab A lepastu semua member kite jawab C ! Perasaan yang !@#$%^.Memang tak boleh nak gambar.Takut,sedih,menyesal semua ada !.Pernah tak berlaku kat korang ?

Perasaan tu bagai kita yang penat-penat bina gunung.Tetiba datang 2 tigaketul bom ( Tuju kat member aku yang dua orang tu semenonya ) letupkan gunung tu katekoo.Kemain kau ayatttt.

Dah takde guna nak menyesal,janji aku lulus sudah.Aku ni bukan excellent student pon.Pakai je lencana emas target student tapi ? ewrr ( ! ) hahaha.

K. Byoee :'3


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

7 comments:

  1. good luck dik .. exam la ni ... mcm2 ...ni ape PT3 ke ....
    hmmm

    ReplyDelete
  2. haha tu kira benda paling wajibbb ah lepas exam. bincang jawapan dengan kawan.
    alhamdulillah tadi dah habis exam. hoyeah! good luck k! babai

    ReplyDelete
  3. good luck,,singgh bw cn ye
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. haha . betul , masa PMR dlu pun macam tu juga, Cikgu suruh bawa IC, tapi bukan guna pun. -,- Btw, good luck ntuk PT3 okay. :)

    ReplyDelete