#KempenPrayForGaza : Freebies Top Badges PrayForGaza

Wednesday, July 09, 2014


Seperti yang kita tahu,bumi Gaza sekali lagi diperang Israel Laknatullah.Sama-sama kita panjatkan doa kepada mereka yang sedang bertarung nyawa dan mangsa.Jom kempen #PrayForGaza ramai-ramai :) Caranya mudah sahaja pergi ke bahagian 

Layout > Add Gadget > copy code widget di bawah > Pastekannya di bahagian HTML/Javascript


Ya Allah, Berikanlah keselamatan kepada penduduk Palestina dari serangan zionis Israel…Sabarkanlah hati mereka dalam menghadapi cobaan terberat ini…Berikanlah surga-Mu kepada mereka yang mati syahid atas serangan Israel…
Ya Rabb, Turunkanlah bala tentara langit-Mu untuk menghancurkan Israel…Mereka dengan telah nyata-nyata mengabaikan keberadaan-Mu…Mereka telah menghanc
urkan masjid, rumah-Mu… Dan mereka segera akan menghancurkan Masjidil Aqsa…
Sebelum hal itu terjadi…
Turunkanlah pertolongan-Mu Ya Allah…
Hancurkan Israel, seperti ketika Engkau menghancurkan tentara Abrahah…



















You Might Also Like

73 Like This Entry:

  1. terima kasih sudi share...xtaw nak amik kaler apa lagi tapi nak ambik naaa..permisi ;-)

    ReplyDelete
  2. terima kasih adam fazli. nak amik jugak la

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing. Dah amik kaler biru ☺

    ReplyDelete
  4. aisyah ambil yer :)
    tema blog aisyah warna pepell..
    jadi..aisyah grab yg warna pepel ye :)

    ReplyDelete
  5. akak ambil yg pink dik... tq tau. buat sepenuh jiwa raga PT3 tu.. good luck ^^,

    ReplyDelete
  6. Terbaik la!

    ABM terus pilih warna kegemaran ABM, Ungu!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mantap dan keren Pray for Gaza nya...pasangin ah

    ReplyDelete
  8. mantap dan keren Pray for Gaza nya...pasangin ah

    ReplyDelete
  9. tenqiu share.. mamamyja ambil 1 yer.. jemput singgah, comment and follow blog mamamyja yer. www.mamamyja.com

    Selamat Hari Raya !!!

    ReplyDelete
  10. Ira ambik warna pink ye....cantik sangat dan semangat tu terus datang....
    izihum izihum izihum...
    jemput singgah blog ye
    http://ifyouknowwhatimean21.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  12. Wah menarik!.. nak amek tapi tak decide lagi kaler ape. Pape pun terima kasih banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  14. Kite amik hok warna hijau. Tq ye. Moga sentiasa dirahmatiNya.

    ReplyDelete
  15. zaman kanak-kanak adalah satu zaman yg paling indah sekali.....

    ReplyDelete
  16. Asalam follow blog nice ni,,ok follow me back

    ReplyDelete
  17. terima kasih daun keladi :)


    jom join sama http://khatyaiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum..nampak entry ni kat list following terus klik sini...tajuk nye menarik perhatian yaya.. hihi...

    sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

    Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

    http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    tq ^_^

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum......

    tertarik menarik terbaik... !!

    ReplyDelete