Freebies Template Raya

Sunday, July 27, 2014


Assalamualaikum Guys :)

 Selamat hari raya semua! Bersempena dengan hari raya ,Gua ada buat Freebies Template Raya.Jadinya,bagi mereka yang berminat untuk pakai template ni,memang sangat2 dipersilakan heee.Aku buat yang colour biru je.Tak menyempat nak buat banyak2 colour bagai.Btw,korang boleh adjust/edit colour template ni ikut citarasa sendiri :) Bagi yang berminat nak pakai template ni,mohon kerjasama untuk tidak buang credit dan tolong jangan claims korang punya. Deal ?


CODING TEMPLATE




You Might Also Like

3 Like This Entry: