Freebies Template Raya
18:09 - 3 comments


Assalamualaikum Guys :)

 Selamat hari raya semua! Bersempena dengan hari raya ,Gua ada buat Freebies Template Raya.Jadinya,bagi mereka yang berminat untuk pakai template ni,memang sangat2 dipersilakan heee.Aku buat yang colour biru je.Tak menyempat nak buat banyak2 colour bagai.Btw,korang boleh adjust/edit colour template ni ikut citarasa sendiri :) Bagi yang berminat nak pakai template ni,mohon kerjasama untuk tidak buang credit dan tolong jangan claims korang punya. Deal ?


CODING TEMPLATE




LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

3 comments: