New Look di Bulan Jun
13:30 - 17 comments


Assalamualaikum chentaa

Isk isk.Lama bebenor tak update blog.Rindu gilos nak blogwalking blog-blog hampa semua.Mesti blog hampa semua makin cun meletop kan ? In shaa Allah petang ni nak pulun habis-habis terjah blog hampa.Dah lama sebenornya tak menaip ,penulisan pun semakin pelik.Ni pun taip padam taip padam isk isk.Btw,happy new month everybodeyhh ! rinduu gilo nak komen entry dan terjah blog hampa :') 

Di bulan baru ni,gua memang berazam nak ubah semua.Biar semua nampak baru,kemas suci bersihh gittew.Walaupun hakikatnya TAK.tapi kesah pulak aku.Takpelahh asalkan puas hati.dah nampak bayang-bayangnya pon dah okayy.HAHAHA.pon bolehhh.So,new look kali ni,tema colournya adalah pastel colour.Blue + purple.Biar sejuk mata memandang sikit.Asyik-asyik dengan plain clour je kan? so tema kali ni nak timbul kelainan sikit.

Penat tu memang teramat penat.Lama jugak nak design tema ni.Aku rasa tema kali ni memang teramat penat bagi hakuh.Nak kena main colour lagi kan ? memang tersangat penat tapi puas hati dengan hasilnya :) Ohhh ya,btw aku nak ucap terima kasih bebanyak kat hampa yang sudi singgah blog ni,walaupun blog ni dah lama tak berupdate :') so,macam mana dengan new look kali ni? OK ke KO? 

LUAHKAN PENDAPAT ANDA DI RUANG KOMEN.TERIMA KASIH


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

17 comments:

  1. assalamualaikum....cantek larh warna blog nieyh...cool jerrpp..
    gud luck ya!!

    ReplyDelete
  2. Well, seriously.... I love this new look adik! Awesome. Jealous! Simple. Good color combination. Arrrgh!

    ReplyDelete
  3. simple, cute yet kemas janji loading laju ^_^

    ReplyDelete
  4. lawanya blog.. suka2 ~~ ^_^ hehe .. colour yang cukup tenang bila singgah sin.. dapat baca entry best2 sempoi2 lagi menarikk.. :)

    ReplyDelete
  5. OK ! ^_^ ...btw ni mmg berlainan dri yg sebelom

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaa~ jeles beranda2 okayyy. .haha :)

    ReplyDelete
  7. hye..ni da okay da..happy bw..btw happy first june...kalau pndai design sendiri okay tak pyah susah kan org lain..hehehe..untunglahhhh...

    ReplyDelete
  8. Wow wow :O lawa gila + gojes2. :) kombinasi warna yang cun *thumbs up*
    keep it up dik :)

    ReplyDelete
  9. nampak cantik dan kemas ^_^ suak yang nie.. tapi nak tanya je.. harap tak marah.. url blog kenapa pilih tu ?

    ReplyDelete
  10. asal datang je baju baru blog ni..hahahaha...Happy New Month! :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum adam.. blog adam ni sejuk je bila diterjah.. warnanya lembut.. :)

    ReplyDelete
  12. kemas, comel and fast loasing XD I like ahaha

    ReplyDelete