Ahh Im Addicted to Korean Drama !

Tuesday, June 03, 2014

I MISS YOU

Assalamualaikum chentaa

Omgayhh-omgayh.Dah kenapa aku ni? hari-hari duk update pasai korea jaa ? 1 harisebelum ni duk update pasai runningman HAHAHA.Semalam,satu hari suntuk gua tak update entry blog ni kesnya TM internet rumah kena potong sebab bayar lambat well said,kitorang beradik memang suka bayar lambat HAHAHA.Lepastu,gua ada melanggan mobile internet dengan celcom untuk satu hari.

[Recap: I Miss You] Episode 3 – ‘Why are you here?’ ‘To save you.’ | EnewsWorld Mobile[Recap: I Miss You] Episode 3 – ‘Why are you here?’ ‘To save you.’ | EnewsWorld Mobile
part ni masa diorang kecik lagi.Sedih gila kot part ni.Huahua

Kau tahu? gua guna internet tu 15 minit je kau? lepatu stuck sampailah kul 12.00 Malam semalam.Geraam gilos dengan celcom.nasib baik pagi tadi internet ni okay dah takdek masalah dah err.Sejak-dua menjak ni gua makin addicted to korean drama.Best nak meninggal jalan cerita dia :) buat masa ni aku baru tengok 2 drama je. Ceghita apa?
  • I MISS YOU
  • THE HEIRS
Yang the heirs tu gua belum habis tengok lagi.Gua ni bab drama memang lembab sikit nak tengok sampai habis sebab ada benda lain lagi nak buat.Busy dengan homework etc.Yang I Miss You tu pun makan masa 4 minggu kot baru habis tengok LOL 21 episode semuanya :) best gilos cite tuu.Sedih nak mampos.

Google Image Result for http://24.media.tumblr.com/c6ab303e4a86f09b1bcf982894b445a0/tumblr_mh6tgfJUCg1qaly6co1_500.png

Semalam,gua repeat balik tengok citee ni kes bosan sebab takde internet LOL.Nak repeat balik pun rasa macam segan nak tak nak,sebab sedihh gila kot.HAHA.Cite ni berkisarkan 'Keluarga' & 'Cinta' memang best citee ni.Sumpah best ! tengok cite ni dengan kakak gua sambil telan ayam uncle bob HAHAH.Part sedih tu memang sedih gila nasib baik sempat cover buat muka slamber depan kakak hahah.Adam,adam.gua paling suka part yang masa diorang kecil berbanding masa besar :) aku pun tak tahu kenapa.

if tomorrow never comes | via Tumblr
Eun Hye & Park Yoo Chun 

Cepat-cepat tengok cite ni.Best gila kot.Ada yang dah tengok? Sorry kalau entry ni panjang dan sarat dengan gambar.Bukan apa,aku bukan sesaje je letak gambar.Nak kasi menarik gua taruh gambar :) HAHAHA.Ada tak cite yang korea yang best-best ? meh kongsi jum :) 




You Might Also Like

11 Like This Entry:

  1. "Best nak meninggal jalan cerita dia" haha ayat kauu xD tak abis tengok thei heirs lagi? mehh, klau free tengoklah god's gift 14 days. cite tu dijamin tak bosan. akk sekarang ni tgh tengok you're all surrounded kt tv, best jugak

    ReplyDelete
  2. addicted kan..? jangan start kalau tak nak addict...eh, ke dah terlewat nak bg nasihat? hahahaha....

    Doctor's Stranger, Marry Him if you Dare, Heartstrings.. :)

    ReplyDelete
  3. akak belum tahap addicted lagi, sebab tak mula layan lagi pun...he he he...

    ReplyDelete
  4. tak pernah tengok the heirs full, tengok tengah sikit ngan last episode, asal jalan cerita sudoh. But kat mana nak download kdrama?

    ReplyDelete
  5. salam . bab drama korea ni memang sy suka jugak XD addicted !
    adam try tengok :
    1) boys over flower , hero dia lee minho
    2) rooftop prince best jugak . kelakar gila cerita tu .
    3) my love from the star .
    4) naughty kiss . yg ni optional . :P
    5) lepastu to the beautiful you . oke yang ni best sangat2 . recommended sangat :D .


    ps: penah tengok movie korea miracle in cell no 7 ? kalo adam tengok memang mengalir air mata macam sungai . haha . oke itu je yg sy ingat bt masa ni . hope membantu . hope enjoyy :D

    ReplyDelete
  6. I miss you best! Nangis part mak dia tanya perogol tu sbb apa buat anak dia camtu and tanya anak dia kat mana. giler sedih time tu. Kejam gile, tengok pon sakit hati. Hehehe

    The Heirs pon best jugak. Hehe

    ReplyDelete
  7. Ada Ada.. Cuba Adam tengok cerita 'a werewolf boy'. Confirm pasni Adam rasa nak menangis. Lagi satu, cer tengok cheomdamdong Alice dengan doctor stranger Kat channel one HD, 393 :-) best

    ReplyDelete
  8. uish Adam dah pandai dah berdrama korea sekarang..takpe2 teruskan menonton..hikhok

    ReplyDelete
  9. ehhh tak ksah kalau ltak gambar best ^__^ leh tgok :D

    I Miss You tak sempat nak tgok and The Heirs cuma tengok yg ending dia ja..
    ada dlm laptop adik cita The Heirs tapi ralit sgt dgn anime so jadi tak sempat ahaha :3
    cita The Heirs sbnarnya rsa ksian gila dkat Woobin TT^TT
    nantilah nak tgok lain hehe XD
    tambah2 cita I Miss You (suka cita yg menagis2 nih) huhuhu...

    ReplyDelete
  10. haha. amboii, dah pandai tengok drama korea sekrang.. kalau nak kenal dengan alien dari korea, tengoklah my love from the star.

    one more, kalau nak habiskan tisu kat rumah, tengok movie miracle in cell no.7. sedih gila cite tu. pasal ayah and anak. haha XD

    ReplyDelete
  11. nak gak addicted tengok drama korean tapi xde masa..time study je dulu leh layan drama semua ni..huhu

    ReplyDelete