New Look di Bulan Mei
15:03 - 12 comments


Assalamualaikum & Salam Jumaat 

Tidak dinafikan,aku ni memang mudah bosan dengan sesuatu design.Kalau boleh,3 hari sekali nak ubah design blog ni.Uishh.Aku pun tak tahu kenapa aku jadi macam tu.Kejadah,buang masa duk edit blog hmm.Lagi satu,perangai aku.Aku suka tengok benda yang smooth,perfect gitteww.Walaupun takde benda yang perfect.Ya,aku tahu.Alhamdulillah,design template yang aku pakai sebelum ni,tahan dalam jangka masa yang agak panjang bagi aku,sebab selalunya,aku akan tukar design template 1 minggu sekali noh.Ishh ishh Adam,adam.

Bersempena dengan bulan baru ini,iaitu bulan Mei :) Aku nekad nak ubah design template walaupun sebetulnya aku masih sayang dengan ex-design aku yang lepas cehhh :p.Design simple je.Ingatkan nak buat plain background.Tapi dah bosan dengan background macam tu,jadinya,aku tukar dengan stripe background :) Okay ke KO? memang simple dari bahagian header sampai lah ke bawah.Takde yang gojes meletops.HAHAHA.Aku harap aku tak mudah bosan dengan design ni.Dah malas nak pikiaq cari idea baru untuk designnnn.err.

Pendapat dan cadangan anda amat dihargai :) Terima Kasih.Tochee.Arigato !



Toodles,
Assalamualaikum 
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

12 comments:

  1. alahai,, ingt blog pmpuan tadi,, rupenya adam.. kemas n cantik mcm gegel2 gitu hehehehe

    ReplyDelete
  2. hamboi untunglah tukar tukat hihi
    sukaaaa cantik!!
    simple je :D

    ReplyDelete
  3. simple tpi lawa. header tu paling comel~

    ReplyDelete
  4. suka design yg sebelum ni dgn yg sebelum2 ni jgak XD ahaha

    ape2 pun yg ni pun ok gak ahahaha :D

    ReplyDelete
  5. teringin nak gne skin but leceh ja.. gud job utk awk sbb cntik blog ..

    ReplyDelete
  6. Simple! Tapi lawa! Nicelah Adam! Jelesnyaaaaaa! Haha, btw akak pun tukar jgk. Tak taulah lawa ke tak. Lawa lagi Adam punya! ><

    ReplyDelete
  7. Cantik dam! Simple sangat. Tapi sedap mata memandang. Ringan pun ringan =) Halussssss je ye?

    ReplyDelete
  8. suka ngan design ni ^_^ warna sungguh menarik

    ReplyDelete