Ganjaran Buat Pengomen Tegar Bulan Mei

Saturday, May 03, 2014


Assalamualaikum dan Selamat Malam

Yeahhh.Tengah baik hati bulan ni.HAHAHA.Buat mereka yang sudi memberi pendapat dan komen di blog ini,ada ganjaran atau hadiah menanti hehe.Aku bercadang nak bagi 1 tasbih digital yang macam gambar kat atas tu.Haa commmel dak? HAHAHA.Actually,mak aku baru je lepas tunaikan umrah bulan lepas,so dia ada bawak balik tasbih digital ni.Jadinyaa,tasbih digital yang lebih tu,aku decide nak bagi dekat pengomen tegar blog ni :) Suka tak suka tak ? ehhhh.Haa,kalau nak hadiah ni,jangan lupa komen entry blog nih tau? KAHKAH.K.Bye.

Short entry je.Sebab malas nak merapu+menaip malam-malam.lol


Toodles,
Assalamualaikum 

You Might Also Like

11 Like This Entry: