Spesis BATAK di Facebook
17:04 - 10 comments

Assalamualaikum dan Selamat Petang People

Ya Allah penatnyaa.Gua baru je lepas habis attend extra class kat sekolah tadi.Panas sangat aihh,masa balik rumah jalan kaki tadi.Rasa macam dah terbakor dah tapak kasut guaa.Ahhhhh.(╯°□°)╯Bila cuaca semakin hari semakin panas.Mula la gua nak tengking orang and orang tu adalah adik gua sendiri kahkah.Kejam gila hakuh ! Aku paling tak suka bila jalan kaki balik rumah and then some bullshit people jeling-jeling hantu kat gua.Ishh.Apa?! kau ingat kau perfect sangat kaa? Tak paham aku dengan spesis manusia macam kau.Kesahhh? 

Kalau diperhati,sejak akhir-akhir ini,gua sering emosi bila menaip.Uish,dah kenapa aku ni?.Nevermind k.Spesis BATAK di facebook ni semakin menjadi-jadi.Gua hairan dengan depa? kenapa depa jadi macam tu.Kurang kasih sayang ka? Ke dah memang otak BATAK.Ishh.Naik menyampah dengan depa.Err.(ᗒᗣᗕ)՞Dahla menyemak dekat status orang lepastu boleh pulak depa berhijrah dekat chatbox guaa.Ish.Tagih LIKE dekat orang lain.Whateverla.LIKE kau yang beratus,riban dekat facebook kau tu takkan boleh bawak kau masuk syurga jugak ! Tak payah nak membatak dan bangga sangatlah !~


Haritu,ada satu hamba Allah hantar mesej dekat gua.Katanya suh gua boom wall dia.Ishh.Kesiaan sangat kau,BATAK.Alang-alang masa tu tengah bosan.Gua pun sempat boom wall dia.Walaupun 1 status post.Sambil-sambil tunggu buffering youtube.Kehkehh.Gua sebenarnya takde masa nak layan spesis manusia macam ni.(҂⌣̀_⌣́)Nak senang cerita,macam biasa,gua terus BLOCK fb dia.K. Happy (: The next day.Wujud satu lagi Hamba Allah hantar mesej seakan-akan mahu gua boom wall dia.Tapi memang aku tak layaannla.Kesian ~

Toodles,
Assalamualaikum 
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

10 comments:

  1. Hahaha..mohon g fb akak plak lepas ni..ngee~ kesiannya akak xde kwn kat fb ;)

    ReplyDelete
  2. biarlah cara hidup dia mcm tu.. Dia nak perhatian lebih.. Klau tulis mcm ni pon dia x berubah,jdi tegur lah dia dengan cara yang baik..

    ReplyDelete
  3. hhihihi bior jelah dia cemtu adam. takyah marah marah broo hahahah
    kesiankan je lah hee~

    ReplyDelete
  4. selalunya yang buat bnda2 cmni budak2 tak matang..hehe

    ReplyDelete
  5. kahkahkah.. adam2 ... tak boleh ke kalau tak buat akak tergelak... sabaq je lah... tapi memang ada spesis ni. heran dok buat syok org like status dia xleh blah

    ReplyDelete

  6. Salam ukhwah..jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Nak URL Blog #3 Mialiana.com.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  7. hahaa.. spesis macam ni patut dikesiankan je.. tak payah layan je adam. kalau batak di dunia buat apa.. baik gigih mencari keredhaan Allah.

    ReplyDelete
  8. tak malu sangatlah tu smpai chat dgn org nak suruh boom wall dia. len kali klau ade budak batak cmni jgn layan, biar je. desperate sgt nk dapatkan like, haha.

    ReplyDelete