Siapa betul ni ?

Monday, April 14, 2014

Tumblr 
Assalamualaikum & Selamat petang people (˘▾˘)

Omnomnon.Nyumms.Sedapnya kalau dapat telan kek kat atas.Gulp! beheheee.Actually,kelas inggeris kat sekolah tadi memang gempak happening gilaaa nak mampus k. over.Fuuh,teacher norizan mood tak berapa okay harini uols,siap mengamuk lontar pemadam kat geng gua si mustaqim beheheeee.Kesian aku tengok dia,tapi aku tak tahu kenapa aku ketawa.Sekarang pun tengah menaip dalam ketawa ehhhh. (TεT)

Actually minggu lepas sebelum cuti lagi teacher ada bagi novel task kat aku and geng gua.Siap create group and bagi tajuk task sorang-sorang.Lepas habis je kelas teacher,terus aku lupa tajuk task group aku.WTH gilaa aku ni.Pelupa betul.Nasib baik aku ada ahli group yang tak pelupa macam aku,\( ^o)( ^ 0 ^ )(o^ )/terus aku tanya geng group aku si qosimi.Dia cakap group aku kena buat 'Novel Theme' haaa.


And then selepas itu,kitorang berkumpul and prepare for the presentation untuk hari ini.Cerita teacher aku mengamuk hari ni tu disebabkan sesetengah group manusia yang malas and tak siapkan task diorang.Ciss.Satu kelas dapat halwa telinga  30 minit.Ulang suara 30 minit.(ノ´ー`)ノTapi tak seteruk cikgu BM aku masa darjah 6 lol.Dalam teacher tengah mengamuk,sempat jugak teacher tanya group diorang pasal tajuk task masing-masing.Sorang-sorang jawab sambil menunduk kesian ehhhh.

And and bila sampai turn 1 group ni.Diorang cakap tajuk task depa kena buat  'Novel Theme' .Terus teacher tengking mereka sebab group gua dah buat task 'Novel Theme' .Dalam aku tengah pandang diorang,diorang jeling mata hantu kat aku and cakap group diorang yang buat 'Novel Theme' Ehhh? siapa betul ni ?

aku cakaplah kat depa yang mungkin diorang salah dengar tajuk task haritu kot.Maybe diorang kena buat 'Setting Novel' sebab sound word 'Setting' almost same with 'Theme' → 'Settheme' .Diorang terus berambus tanpa pandang muka guaa ehhh kuangjaaaaaaa.Kalau betul pun diorang yang buat task 'Novel Theme' kenapa diorang tak siapkan jugak ? atleast aku buat.Alahai .Whatever peoplee (︶ω︶)



Toodles,
Assalamualaikum 

You Might Also Like

14 Like This Entry:

  1. Alamak... Gitu pulak eyh.. Betul jugak kata adam tu, kalau ya pun kenapa tak buat...

    ReplyDelete
  2. do as you think you're right...kan....so, sape yg buat kira dia la yg betul..hehehe ^______^

    ReplyDelete
  3. eii qila pun sekali pening. siot jugak eh diorang hahahaaha.
    Dah ah salah dengar pastu tak buat kerja pun hewhew. Lawak lawak je hehe.
    True, Whatever peoplee (︶ω︶)

    ReplyDelete
  4. Teacher Norizan laki ke puan? ahaha mood tak baik ape buleh buat.. sabow je lah...

    kesian.... ahahahahha... teringat masa form 5 dulu kna sembur dgn spray air (cikgu add math ar... sbb tertdur dalm kelas dia) ahaha

    btw ignore je 1 group yg buat muka tuh ahaha.. bukan apa.. kalau betul diaorg punya geng kena buat task yg sama... why not finish their own project and lastly stare at other group like that...

    btw tak 'rujuk balik ke' ahaha maksudnya tak selesaikan masalah group sama task tu face to face? ahahahaha
    why not ask the teacher.. your teacher must save the list of task for each group :D

    ReplyDelete
  5. bila baca teringat masa akak sekolah dulu..cikgu prinsip akaun mengamuk sampai budak2 kelas tingkat atas turun tengok kami kat kelas bawah ni..hahah..malu tapi tahan je la.

    ReplyDelete
  6. lain kali bagi attention
    kang dh kena
    nasib la kan..

    ReplyDelete
  7. memang menakutkan kalau cikgu mengamukk..
    tapi tulahh.. next time kena pasang telinga besar2.
    lumrahlah kena marah kann.. marah tanda sayang khonn..

    ReplyDelete