Mengumpat

Saturday, April 12, 2014

Gambar Hiasan Semata

Assalamualaikum and Salam Hujung Minggu people 

Ehem.Gejala mengumpat ni memang tak asing lagi kita dengar.Skema gila ayat.Dari moyang sampai ke sekarang.Tak habis-habis duk mengumpat ceyhh .Tak kira muda semua duk terjebak.Aku memang naik angin dengan manusia macam ni.Perasan diri dia best of the best.Perasan perfect apa lagi kau nak ? huh.Biasanya orang macam ni selalunya talam 15 2 muka.Kat depan,pijak semut pun tak mampus mati.Tapi kat belakang bukan main duk mengumpat mengata orang .hell mann ! You think you're perfect ? huh?

Whatever people.Mulut orang kita tak boleh tutup.Tapi perangai kita boleh ubah.So people,Berubahlah.Ehem.Kata kat diri sendiri jugak :p beheheeee.

Toodles,
Assalamualaikum 

You Might Also Like

14 Like This Entry:

  1. serius ayat yg first tuh mmg ada dah kriteria 100% BM :D ahahahaha..
    macam nak start karangan ja baca.... XDD

    mengumpat.. alahai.. tak lari dari asam garam kehidupan manusia.. nak2 bila nampak benda kat depan mata kita.. kita tak sukalah.. tu lah manusia..
    macam perfect sgt nak mengata org ahaha...

    Mengumpat ibarat memakan daging sedara sendiri... euuuwww.. (tapi terkadang tak sedar yg kita mengumpat org tu... silalah mintak ampun cepat2 kat org tu...) hoho...

    sabor je lah...

    ReplyDelete
  2. tak tahulah camne nak buang mngumpat ni. kadang2 bila kita buka topik sal someone tu, scra auto kita terumpat die, btol x?? hihi. ye, insyaAllah kita buang perlahan2 sikap tuuu ;-)

    ReplyDelete
  3. biar dia, dia makan daging kawan sendiri xp

    ReplyDelete
  4. kadang kadang tiqa pun umpat orang.. tape kita sama sama berubah oke. hihi

    ReplyDelete
  5. Hahaha ayat aher sekali tu lawak sikit. Terima kasih kerana memperingatkan.

    ReplyDelete
  6. biasalah dik.. gejala ni xleh lari dh dlm diri setiap mnusia..

    ReplyDelete
  7. betul...
    kita pun kena lah jaga perangai jgn sampai org ngumpat kita ye dak? Hihihii.
    Thanks adam! :D

    ReplyDelete