Finally,Im Back !
13:14 - 10 comments

Assalamualaikum and Heloo people
Ya Allah :') rinduuu sangat-sangat kat belog ni.Its been a long time.Semakin hari semakin menyepi.Tiada sebarang updated entri and rinduuuu sangat-sangat nak blogwalking dan comment entri rakan bloggers macam dulu-dulu wuuu.But,Yeahh finally Im Back ! InsyaAllah adam akan bahagikan masa untuk belajar dan berblogging sebaik mungkin like yaa ? Im PT3's Candidates this year.So,jadual belajar tu semakin compact dan maybe next month will be a little bit busy ? who knows ? huhh.

Actually,minggu lepas adam ada exam /Exam bulanan/ Ya Allah perasaan sedihtu sampai ke hari ni  .Actually adam ada target satu subjek ni untuk exam nanti sebab adam yakin adam boleh jawab and boleh buat.But,Who knows ? kerja tuhan,Adam tak sempat nakjawab beberapa soalan like yaa ? sedihh gila.Actually soalan tu adam boleh buat but masa yang tak sempatt tu haaa.Ya Allahh,cuti ni duk termimpi-mipi pasal exam result huh.Berdebar sangat sangat tahuuu ?? err /Pray for me lol/ Btw,yang lepas usah dikenang.Move forwards yea dakk ? Hmm :') 


ABAIKAN AYAT BUDAK DARJAH 1.PADAH LAMA TAK MENAIP.
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

10 comments:

  1. Samalah. Nak jawab tak cukup masa, geram betul kalau camtu. Btw, welcome back blogging! ^^

    ReplyDelete
  2. Adam! Lamanya menghilanggggggggggg? Senyap sunyi jeeeee. Hahaha. Yeah! Finally you're back! Btw, best of luck k exam n PT3! Hihi : Dah balas btw :)

    ReplyDelete
  3. hehehe...welcome back! best of luck for your study! :)

    ReplyDelete
  4. Good luck for your second BIG examination.

    ReplyDelete
  5. yeap you're backkkk huhuhuuhu
    best of luck adam!!!

    ReplyDelete
  6. buat perancangan dalam menjawab exam.. apa-apa good luck

    ReplyDelete
  7. hai adam! cepat la keluarkan entry yng menyengat mcm dolu2 .. :) anyway welcome back

    ReplyDelete
  8. meh la join nil jemput ni .. join jom Contest rm100 sorangg

    http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

    ReplyDelete