Sekolah Baru! Jadual pun Baru!
22:41 - 2 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum


     Yeah, Blogwalker-blogwalker sekalian! saya kembali ("/) Harapnya Kembali tak pergi-pergi kehkeh!.Dah lama tak update entry! kaku tetiba je semasa nak taip entry nie huhu :D.ok Berbalik kepada tajuk..ok Pertamanya,Marilah sama-sama kita merafatkan seinfiniti syukur kita kepada Allah s.w.t,atas nikmatnya kita masih lagi dapat merasai nikmat yang diberi kepada kita di alam maya atau yang nyata,Keduanya, marilah sama-sama kita berselawat ke atas junjungan mulia/agung,Kepada Nabi Muhammad s.a.w,kerana atas perjuangan baginda,Islam tersebar ke 2/3 dunia ..Alhamdulillah.


     So,malam nie tetiba je dapat idea nak update entry,so, minggu lepas kot if tak silap jadual baru telah diagihkan kepada pelajar-pelajar sesi pagi..Oh yeah! sekolah aku ada dua sesi and one more sesi petang :D
Ya Allah bila dapat je jadual tue terus je kelam kabut habis semua! semua berubah kot,guru-guru yang mengajar and masa semua memang sekelip mata je berubah! fuhhh! ak tengok jadual tue pon dah mengeluh ("/)'.Katanya "disebabkan pelajar sesi petang akan masuk ke sesi pagi,so,jadual pun berubah" and one more yang paling tak puas hati,oh yeah! waktu balik pon dh berubah jyeahh! dari pukul 1.00 petang terus je berubah masa menjadi pukul 2.40 petang .Ya Allah memang padat gila kot dengan latihan sukan semua..




        so, Qada' dan Qadar semua tidak boleh ditentang,kata orang tua nak berjaya dalam hidup mestilah kuat usaha,im just jadikan kata kata tu sebagai prinsip pelajaran aku dalam menimba ilmu,Akhir kata,selamat maju jaya!! jangan mudah mengeluh kehkehek! -,-',Assalamualaikum.                                

Jom exchange Banner!!
21:05 - 2 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum
Grab It!
Photobucket

Alhamdulillah dapat lagi kita bersua dalam dunia Maya nie.
kehkeh!.ok kejap! ehem ehem..terkilu kejap nak cakap..
so,seperti sedia maklum,blog nie dah banyak berubah! huhu..so,aku nak ambil
 masa nie nak ajak korang exchange banner blog ngan aku,
kehkhelkeh..Blog nie dah ada Banner rupanya..Yup!memandangkan
 sudah 8 Bulan 20 hari dalam dunia Blogging nie so,terus buatbanner kehkehekeh.
ok malas nak cerita panjang kalau nak exchange banner blogjust comment kat bawah ok ;)
 but banner blog aku mestilah ada kat blog korang jugakla kan?baru adil!taknak banner korang ada kat blog aku,banner aku xde kat blog korang!take a note!akan diperiksa!!ok takde apa nak cakap
 see you next time InsyaAllah ;)

Assalamulaikum


Boring tak?
23:03 - 0 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum
         Hai ,nothing to say :( .Its already 7 days and its  equals to 1 weeks i do not update blog! segalanya berubah! bila aku sign in je blog,memang fuh sedih giler kot dah lama tinggal tunang angkat aku! and and then memang aku dh ketinggalan jauh la kan?orang dah di puncak aku masih kat bawah :( *sad*

            bnyak yang telah aku ketinggalan like blogwalking,and join segmen segmen semua nie.So,bila dh sign in aku terus check account chatbox aku.sedih gila kot satu persatu aku check huhu ramai gila doh sent request soh aku join segmen segmen diorang and then bila aku bukak je link segmen tue semua dh luput huhu sedih kot :(.

             btw aku bukannya x nak join segmen diorang mahupun korang im just errr..seperti yang ramai sedia maklum,sekolah dah buka so,homework pon banyak la kan? tambah tambah aku,form 2 tahun nie ada PBS..so,memang masa tue limited la sikit,btw aku bukannya mintak sangat homework semua nie.. but im a student so,harap maklumlakan?.siapa yang nak homework..so,memang seminggu sekolah nie full of homework! bikin kurus dibuatnya kehkehke..

          buat homework semua nie telah menurunkan berat badan aku sebanyak 2kg kehkehekeh..manakan tidak! nak berfikr and perah otak semua nie bukannya senang! huhu..so,aku hari nie bukan nak cakap panjang aku just nak share nga korang kehkehekeh..okla see you next time k.bubyee

Assalamualaikum:D

Jom jenguk Blogshop Baby zahra!
22:55 - 2 comments

بسم الله الرحمن الرحيم|Asssalamualaikum


Hai.so,malam nie just nak promote blogshop kak aku muahehehe..
so,alang alang dah baca entry nie jemput jemputla jenguk blogshop akak aku ek? haha
katanya nak buat bisnes sikit sementara menunggu masternya tue habis..idea bernas!
haha..so,akak aku nie baru je berblogshop!dalam minggu lepas kot ?dia memulakan bisnes nie
-,-'so,blogshop kak aku nie just jual barangan baby as headband,topi,stokin 3D and others la.
nak tahu lagi..rajin rajinla blogwalking haha :P..terlupa satu benda ..yang paling penting blogshop tue
100% edit by Adam Faiz!! oMGGG! haha..so,nak tengok blog yang aku edit tue just click here hehe.
huhu..so,tadi kita baru jer bertaaruf pasal blog akak aku huhu..sekarang jom kita usha barang barang yang 
dijual kat situ hehe*manala tahu kot kot berkenan*XD

ok! kita mulakan dengan jualan stokin 3D? apa itu stokin 3D?so,benda nie memang jarang sekali dengar..
bagi akula -,-' so,jom usha!! cute cute belako weiiii *kelantan*pilih mano keneii hehe..

murah kan?? 9.90 je..memang semua orang mampu beli hehe!!
































ok setakat nie jela nak tengok lagi? klik image kat bawah?

baby zahra's shop

ok.bye!!