Wuu New Design Sky Blue Theme
18:06 - 21 comments

Assalamualaikum dan selamat petang :)
Wuuu.Im back.Dah lama tak dapat feel mood blogging macam ni keke.Dua tiga menjak ni,memang takde lansung mood blogging.Nak blogwalking dan komen ke blog korang pun tak sempat.Im so curious ? dengan blogger yang selalu update entri setiap jam sampai ke malam.Macam mana diorang boleh dapat banyak idea nak update entri setiap masa macam tu.huhuhu.Aku ni seorang yang mudah bosan .Ada je yang tak kena,terus tukar design blog.Actually,dah banyak kali aku tukar dan aku harap ni yang last.Penat dan membazir masa x) huhu.
Tema blog kali ini ialah tema skyblue gitteww.Kemain kan ? sakit kepala nak perah idea nak cari tema untuk blog ni.Apa ? kau ingat senang kerja mendesign  macam perah susu lembu ? lol.Part header adalah part yang paling menyakitkan hati.Complicated sangat tau sampai tukar 2,3,4 kali jugak baru kena dengan tema dan citarasa.Cerewet betul aku ni x) owh,ye button follow dan dashboard kat atas tu sebagai persedian kalau si followers widget meragam lagi bukan saja-saja letak ya. "sediakan payung sebelum hujan"  kehkeh tak gitew? Warna pulak,aku pilih warna softblue dan warna yang soft je.Nanti ada yang sakit mata masuk blog ni .

Owh ya,tempahan edit blog ditutup.Ramai yang bertanya.
Penat pulak kita nak menjawab x) 
Sebarang cadangan dan pendapat negatif/positif boleh diberi di kotak komen di bawah.
Terima Kasih.Assalamualaikum



LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

21 comments:

  1. rajinnye tukar design blog .. kalau kite laa .. mau nye 3 tahun sekali tukar .. ceh ! tak de laa .. :p
    ** nice and simple .. I loike .. ahaks ! : ))

    ReplyDelete
  2. Cantik. Iman setuju yang part header tu, kadang-kadang design dah lawa tapi nampak tak serasi ngan blog.

    ReplyDelete
  3. Comel boleh teach tak mcm mne nak dpt blog cantik mcm Adam :3

    ReplyDelete
  4. cantik ! tapi sy rasa comment box mcm pelik sbb x sekali ngan post body #cadangan

    ReplyDelete
  5. Wah wah wah :D Huhuhuhu.
    sgt menenangkan ihihihi
    soft blue~~

    ReplyDelete
  6. Lawalah Adam. Simple tapi sejuk tgk! Jelesssss! Haha. Pandai edit :)
    Tapi kenapa tak letak cbox?


    ReplyDelete
  7. cntik... tenang je masuk blog ni...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/isu-panas-lagi-menggelegak.html

    ReplyDelete
  8. Mak aihhhh cantik betul .. Woo samalah memang cepat boring buat satu benda ni .. Takpe , seriously lawa blog ni .. 5 stars :)

    ReplyDelete
  9. DAMN! BAQ ANGGG, LAWA GILOSSSSSSSSS. BLOG GUE KALER PUTIH JE. :(

    ReplyDelete
  10. rjen nye laa hai nak tkar2 design blog..
    my blog tu, tah da bpe lme x tkat. stahun ade kot. haa

    ReplyDelete
  11. lawa bro.. kemas... Bro boleh tlg edit template blog aku tak? dah lama benor aku tak tukar haha. aku sndiri pun dh naik menyampah bila masuk blog sendiri. hahaha

    ReplyDelete