Selamat Tinggal...

Tuesday, December 31, 2013

GoodBye
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 
Hari ni dah masuk 31 Disember 2013.Cepatnya masa berlalu.Buka mata,pejam mata huh? dah nak masuk tahun baru 2014.Wuuu,tahun 2014 ni maybe jadual makin compact.Busy dengan exam,kelas tambahan etc.Ya,aku makin sedar tentang pendirian aku sebagai seorang pelajar.Kena senantiasa berfikiran matang dan tak mudah mengeluh hmm... and guess what ? Im 15 years old next year.hewhew.Sudah 15 tahun aku bertapa,bernafas di bumi Allah ini.Ya Allah,terasa diriku ini semakin tua.Ehem,perangai je yang belum matang lol.

Selamat tinggal cuti,selamat tinggal tahun 2013 :) Indeed,banyak sangat memori indah tahun 2013 ini.Semoga kenangan dan memori indah ini selalu terpahat di dalam hati ... and owh ya,before i conclude,Selamat kembali ke asrama wahai kawan-kawan yang menetap di asrama .Mesti tengah bersedih kan sekarang ? hewhew.Apa-apapun Gudluck ya semua ! selamat tahun baru dan selamat kembali ke sekolah ! Assalamualaikum.

THANKS FOR READING ^^V

You Might Also Like

9 Like This Entry:

  1. selamat tahun baru adam, semoga tahun baru 2014 akan memberi momen yang lebih indah :)

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru dik.. dan selamat kembali ke sekolah.. =)

    ReplyDelete
  3. happy new year and selamat kembali ke sekolah :)

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru 2014 !! :) semoga 2014 lebih baik dari tahun sebelum ni. Aminn :)

    ReplyDelete
  5. LOL. u have to face PBSMR though. all the best! :3

    ReplyDelete