Long Time No See

Thursday, December 26, 2013

Assalamualaikum dan Holaa people

Ehem.Dah lama tak menaipkan ? rindu nak blogwalking dan komen entri korang.Wuu, duatiga harini memang tak sempat nak menjengah ke alam maya .Isnin lepas aku sekeluarga sempat curi masa melancong ke Kuala Lumpur kahkah.Nginap satu malam je,tapi pengalaman tu penting,sempat menjelajah banyak tempat dan Alhamdulillah selamat tiba pada selasa lepas,syukur.Banyak benda yang aku dah ketinggalan .InsyaAllah petang ni memang nak pulun habis-habis blogwalking,boom dan komen entri korang huh !?.

Buat masa ini,aku memang tengah menghitung hari untuk kembali ke sekolah.Wuut? Rasa macam cepat je masa berlalu,macam air sungai yang mengalir ? Baju,seluar,kasut etc sudah dibeli.Tinggal tunggu waktu dan harinya akan tiba eh? huh !.Selamat tinggal cuti ! Sekolah,mu tunggu aku datang  eh?.Homework,Latihan sebentar lagi,kehidupan setudent bermula ......



You Might Also Like

14 Like This Entry:

  1. semoga sekolah tahun depan lagi bes dari tahun 2013 yeeee...

    P.s : Tajuk kat iklan tu tak boleh blah langsung. pndai ye nak jerat org suruh tekan. nakai tahap gaban :P

    ReplyDelete
  2. pulanglah dikau ke sekolah..hehe..akk baru nak exam t_t lagi sadiss..huhu

    ReplyDelete
  3. Uwah... Itulah, dah nak mula sekolah balik. Macam tak best je, macam tak best je gitu haa... Adoiii..

    ReplyDelete
  4. Wahhh bercuti di KL mesti sakan berjalan ni..selamat kembali ke skolah anyway :)

    ReplyDelete
  5. biasa la tu kan..kadang blog ni kena diketepikan jap..hihi

    *akk singgah isikan sikit duit tabung sekolah..

    ReplyDelete