" Kau Bercuti Kat Mana ? "
00:09 - 13 comments

-
Assalamualaikum dan selamat malam

Wah-wah,dah lama tak merasa menaip entri cenggini. Dua tiga empat hari duk update entri tonton je,tak sempat nak update entri diri sendiri,kohkoh.Rindu actually,nak komen entri dan blogwalking ke blog korangg tapi tak berkesempatan huhuhu T^T . Hari ni dah masuk hari yang ke sepuluh di bulan december.Tuptup dah nak bukak sekolah.Alamak -,- . 

Macam biasa,bila dah masuk musim cuti,ramai yang pegi holiday dengan fefamily,kawan and other.Bila dah musim cuti ni ramai pulak yang bukak mulut rajin bertanya soalan yang sama "kau bercuti kat mana?" ._. huh.Cuti ni tak pergi memana pun duduk kat rumah je.Tidur,makan,tidur makan je kerja.Lagipun sekarang musim hujan.Banyak tempat yang banjir.jalan pun licin,bahaya kot.huhu.Korang ada pergi bercuti kat mana-mana ke ? jom share di ruang komen jum,kehkeh -.-
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

13 comments:

  1. Laa baru perasan .. KIta sama umurlah adam .. Tak gi mana2 pun dok umah je .. Study kot pbsmr tahun depan

    ReplyDelete
  2. Saya pun tak ada nak berjalan ke mana2.. Bahaya pula dengan keadaan cuaca macam sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. hmm x pergi mana pun.. dok umah je. sobsobsob..

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/12/pagi-ahad-di-tasik-titiwangsa.html

    ReplyDelete
  4. banyak dul umah... huhu... hujan2 tak bleh g jalan sgt, nanti tak boleh balik.. ekekek

    ReplyDelete
  5. Takepe2 kalau bosan datang je BW ke blog Aazad, hahahah! http://aazadaiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. duduk rumah jer ler...bulan ini paling banyak pakai duit buiat persiapan anak nak ke sekolah,.....

    ReplyDelete
  7. Akak azwar tak pergi mana2 pun. Duduk rumah je.. hahaah.. Pray for mangsa banjir.. :)

    ReplyDelete
  8. Tak bercuti ke mana² bulan december ni banyak kenduri kahwin..

    ReplyDelete
  9. Bercuti pun tak sempat lagi... huhuhu.. so bercuti di rumah jer la..

    ReplyDelete
  10. baru je balik dari kampung ni.. hehe.. kira bercuti jugak lah kan? :)

    ReplyDelete