CPUV/BE Nuffnang Ke-20 : INTI Cycle 1 Degree
16:52 - 10 comments

Assalamualaikum dan selamat petang :)

Alhamdulillah,setelah sekian lama nuffnang.com.my ni menyepi dengan kehadiran CPUV,akhirnya nuffnang dan advertiser berbesar dan berbaik hati untuk beriklan di blog ini :) Rezeki blogging dengan nuffnang,hehe.Ada 3 BE/CPUV tengah on going tak termasuk yang ni.CPUV/BE ke-20 kali ini ialah INTI Cycle 1 Degree :) Tak tahu nak explain macam mana.Boleh google sendiri lol xD. AKhir kata,terima kasih nuffnang dan mohon rakan taulan,jangan segan untuk klik iklan nuff di sidebar ,Thanks :)

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

10 comments:

  1. fuh banyak cpuv tengah berlari-lari. rezeki akhir tahun tu. amin

    ReplyDelete
  2. Perhh.Bnyak nye CPUV yg adik Faiz dapat. Tahniah. Murah betul rezeki adik. Mintak 1 boley? hehe

    My recent post : Shooping Kat Hot Market

    ReplyDelete
  3. salam,
    saya mawardi yunus nak ajak awak join kontest kt blog saya . Peluang untuk memang memang cerah. Seramai 16 orang pemenang dicari untuk kontest U-Blogger. Jom sertai cepat~ http://www.mawardiyunus.com/2013/12/pelancaran-kontes-u-blogger_7.html

    tq :)

    ReplyDelete
  4. ada yang masih lagi on going.. tahniah dik..=)

    terjah inti..

    ReplyDelete
  5. Wahhh tahniah tahniah .. Sama lah cpuv tengah on going jugak ni .. Baik hati betul nuffnang .. Menabung sini la

    ReplyDelete
  6. Congrats! Nad pun dapat jugak yg ni. Dah dah, jom up traffic! Tapi Watson tu tak dapat pun :(

    ReplyDelete