Terjumpa Header Blog waktu mula berblogging dulu
00:03 - 10 comments

Found
Assalamualaikum dan Selamat Malam
Terjumpa Header Blog waktu mula berblogging dulu - Bila memory phone FULL , perkara pertama aku buat ? pegi gallery delete gambar.Dalam aku pilih gambar untuk didelete aku terjumpa 2 keping gambar yang buat aku senyum sampai ke dahi.Yes ! Header Blog aku waktu mula berblog dulu ~

Happy gila.Lama betul aku cari , semua laptop kakak aku aku kebas,buat spotcheck cari benda ni tapi tak jumpa.Heran betul aku ? macam mana benda ni boleh masuk dalam gallery pulak -___- apapun aku happy,Alhamdulillah Allah gantikan kesedihan aku dengan kegembiraan :) Nak tengok tak header waktu mula berblogging dulu ?

Kreatif kan? Ada bunga-bunga lagi Uolss haha.

Ini aku suka,bahaha.Siap gambar aku lagi duduk berkain pelikat ya uols,haha.Beradab tak i?

Undernote - Geli hati kejap... Jom Follow twitter adam mention adam for followback @ADAMFAIZS

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

10 comments:

  1. jauh beza kalau nk dibandingkan dgn header yg sekarang ni hohoho. btw lama jugak adam simpan semua header2 tu, kalau sye dah lama buang dah

    ReplyDelete
  2. Haha, aku tak pernah ada jeader blog lagi...siap dgn buang2 tu, rama-rama pun ade lol :P

    ReplyDelete
  3. Wahh . Comellah header dulu .
    Tapi sekarang lg comel ! huhu . Serious talk :)

    ReplyDelete
  4. amboi! siap ada butterfly bagai..mcm header blog gegurl gitu..

    rasanya header skrg lebih cun..simple.sesuai utk blog lelaki :)

    ReplyDelete