New Design #2

Monday, November 25, 2013


Assalamualaikum dan salam tengahhari :)
Lama betul tak update.2 tiga menjak ni memang betul-betul kekeringan idea nak update entri apa.Ini entri ringkas je,tak nak update pepanjang,karang melalut,meroyan tak tentu hala.Alhamdulillah, dua hari yang lepas,blog sibodohjangankacau ni sarung baju baru lagi hhihih.Tema blog kali ni lebih kepada simple.Penat betul nak perah idea nak cari tema yang betul-betul kena dengan citarasa aku dan kekal lama.Aku ni mudah bosan dengan sesuatu.Memang kalau bosan mesti kena cari benda yang berbeza dari sebelumnya.Aku harap tema blog kalini kekal lama.So,apa pendapat korang? OK ke KO ? KeLAUT ke KeParis ? lol.bahaha -,- byeee..

You Might Also Like

11 Like This Entry:

  1. wow,,it's pretty.. simple but nice,, x sia2 Adam perah otak..haha

    ReplyDelete
  2. simple...okay la...tapi kalau ada warna sikit okay kot...terlalu putih :)

    ReplyDelete
  3. saye pon ambek mase yg lame kalau nak cari tema blog.. sbb nakkan lain dari yg lain.. CCantik wajah baru kali nih.. nampak smart dan simple.. good job..:D

    ReplyDelete
  4. Macam Mana nak tukar warna font yg colorfuly tu?

    ReplyDelete
  5. Mmg absolutely cantek~Awak telah mnjadi inspirasi!Jgan lupa usha saya jugak!
    http://tentanghati98.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. simple tpi nice..tak perlu nk crowded sangat..:) teruskan berblogging ok.support..:)

    #btw,thnk a lot,follow second blog n support..yeahh..done tunaikn jnji follow blog sini..:) big tq pada blog asal http://chot91.blogspot.com/ dan dari team blog second http://sarangmaklumat.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete