Kalau Tuhan Tanya kenapa lewat solat maghrib ? kau nak Mr Arrogant Jawab ?

Sunday, November 03, 2013

LYMA
Assalamualaikum dan Selamat Pagi
Kalau Tuhan Tanya kenapa lewat solat maghrib ? kau nak Mr Arrogant Jawab ? - Drama zaman sekarang,kebanyakannya diaptatasi dari novel termasuk drama slot akasia yang tengah hot meletop nak meninggal "Love You Mr Arrogant" tipulah kalau aku tak layan,siap update "Tonton Online Love You Mr Arrogant" lagi tahu ?

Selalunya sebelum tengok cite ni memang kena pi semayang dulu,sebab apa? waktu semayang sekarang dah beghubah,subuh,zohor,asar,maghrib dan isyak semua awal.Bila start je cite ni,semua family akn gather sama-sama layan cite ni lol.Mak aku yang paling pantang kalau semayang lambat walaupun dia turut sama layan ceghita ni tau...So better semayang dulu sebelum layan cite ni,tak terkejarnya,lagipun zaman sekarang zaman IT pilihan di hujung jari boleh search Tonton online kan?

Undernote - Love You Mr Arrogant best..

You Might Also Like

6 Like This Entry:

  1. selamat pagi.. singgah sini sambil menabung :)

    ReplyDelete
  2. kak sally tak pernah seklai pun tgk cite ni..hahaha ;)

    ReplyDelete
  3. hehe funny yet sarcastic message yg cuba disampaikan..

    ReplyDelete
  4. jarang sg2 dpt tengok time2 maghrib tu sebab balik kerja lambat. heheh,, selalu tengok kat tonton je

    ReplyDelete
  5. haha.. tak layan sesangat drama Love You Mr Arrogant ni.. but in shaa Allah lepas ni gerenti bila waktu maghrib duduk depan tv sebab ada drama baru Playboy Itu Suami Aku?1 .. my favourite novel become to a drama.. yeah!! but maghrib sekarang awal.. dalam pukul 7 lebih dah masuk.. so solat cepat cepat then terus duduk depan tv.. :)

    ReplyDelete