Harga Cekik Darah !

Wednesday, November 20, 2013

Uncle Bob
Assalamualaikum dan Salam tengahhari 
Macam biasa,ayat pertama yang korang akan baca adalah "Lama gila tak menaip weyh" serious,aku busy duk update tonton online sampai entri personal tak berupdate.Busyy sangatt gitteww.Abaikan ayat intro yang macam budak 6 tahun.Harga cekik darah ni bukan yang betul-betul cekik sampai terkeluar lidah tu,maksud kat sini harga tu memang terlalu-lalu mahal ! keluar modal sikit je,untung nak banyak walaupun aku tahu,semua peniaga memang nak untungkan ? tapi tolongla berpada sampaikan harga yang dari RM5.00 jadi seploh henggit tu dah kenapa kan ?

Aku ni bukan nak berkira sangat,lagi-lagi benda yang nak dibeli tu makanan.Makanan tu pulak makanan feveret aku.Banyak gila kot ambik untung.Better aku beli set dinner plate kat KFC tu,lagilah berbaloi.Ayam pun dapat 2 ketol, kan? betul-betul terkejut bila nak bayar ayam uncle bob haritu,nasib baik duit cukup tau,kalau tak memang memang merah satu muka ni ha.Its okay,benda yang lepas,usah diingat,lagipun aku pun dah kenyang makan benda tu hahaha.Semua barang dah naik tak macam dulu....

Ayam Uncle BOB/Sedaapp ^__^

You Might Also Like

19 Like This Entry:

  1. biasa la dik, zaman sekarang ni xde bnda yang murah..
    cuma lepas ni kalau nak membeli kena fkir bnyk kali je la.. :)

    akk isi sikit duit tabung.. :)

    ReplyDelete
  2. mhlnya ayu pnh bli haritu rm6..okla kot.huhu

    ReplyDelete
  3. biasa lah dik oi.. sebab pakat2 nak mencekik darah pelanggan tu perkara biasa,,, Semakin hari semakin mencekik.. jangan kita makan sampai tercekik sudah ^_^

    ReplyDelete
  4. tulahh uncle bob dh naik harga sampai RM6, eeii nyampah. mahal gila :(

    ReplyDelete
  5. Giler lah spoloh ringgit. Last sy beli ayam uncle Bob the price is RM5.50.

    ReplyDelete
  6. waaa..lme tak mkn uncle bob (beger) T_T kat sini mcm xder je (sarawak)

    ReplyDelete
  7. tringin nak mkn la faiz
    nampak sedap je
    aah la kan..jgn la up tinggi sgt

    ReplyDelete
  8. kalo tempat makan tu mahal mostly harga die, mmg fae x nak pergi melainkan kiter kaya. hahaha.

    ReplyDelete
  9. Betul kata Adam tu,
    Macam sedap jer ayam tu :)

    ReplyDelete
  10. wahh dah lama tak makan, memang mahal sikit ayam nie

    ReplyDelete
  11. wahhh...dah mahal...nasib sedap...sekali sekala boleh la yer...

    ReplyDelete
  12. betul2..dulu harga rm 5....;ps tu skrg tup2 rm 7 dah kat msjid jamek..dah la fevret,..

    ReplyDelete
  13. dah lama tak makan ayam uncle bob. dah naik jadi rm10 ke?

    ReplyDelete
  14. my favourite ni! eh..dah jadi seploh hengget?last beli rasanya RM6.00 kot

    ReplyDelete
  15. hamboi, jadi sepuluh hinggat benar.. mahalnya, area nilai rm7..

    ReplyDelete