Happy dan Tamat
21:18 - 7 comments

.
Assalamualaikum dan Selamat Malam !
Heloo si teruna dara , suami isteri , akak abang adik ! Nampak tak ayat intro dia macam mana ? Baru satu hari je kot takk rangka entri kerlass kan ? abaikan. Waah, lama tak rangka entri , lamaa sangatttt . Gitewww... Dalam 1 haritu aku buat apa ? takdelah , hari rabu kelmarin tetiba badan aku ni macam kena rendam dalam air panas yang lebihh suhu panas,ha. Gitteww. Badan panas,urat-urat ni macam kena petik macam main gitar,Alhamdulillah, 1 hari je kott,lepastu releaseeee, ^_^ hehehehe...

Owh ye,sebelum terlambat,aku nak ucap tahniahh kepada yang berjayaa merangkul,membawa pulang 5 Abjad huruf A . Tahniah ya :) Teruskan berusaha,perjalanan masih jauhh,acece.Aku faham perasaan doorangg,perasaaan gemuruh,sebak memang wajib ada masa nak ambik result :') throwback*. So,as you know,hari ni last shool daay ! best-bestt cutiii :D perasaan aku ni macam burung merpati ko tahu? yang kena tahan dalam sangkar lepastu dibebaskan terbang dengan riang.*sila imagine,lol.

Tapi,dalam kegembiraan , terselit satu kesedihan,recall balik dalam ratus-ratus hari aku bersekolah,aku buat apa? main ke belajar ? hmm.Sedih nak tinggal kawan-kwan,cikgu, kelass.Bersedia untuk tahun hadapan,please wish me luck ! :') Muhasabah diri . TAMAT.lewl.


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

7 comments:

  1. Tahniah untuk adik adik yang dah berjaya lepas UPSR..PMR,SPM menanti..pertemuan dan perpisahan itu adat kan :)

    ReplyDelete
  2. slmt berterbangan yer adam . jangan terbang jauh sangat nanti tak jumpa jalan balik hahahaha ^_^

    ReplyDelete
  3. Thankyou *ehh?* haha.. Takut pulak rasenye nk msuk skolah menengah :(

    ReplyDelete
  4. wahhhh bestnya... holiday dah sekarang ni...

    ReplyDelete
  5. Adam, kita ada dalam situasi yg sama , adam ...

    PBSMR :(

    ReplyDelete