Final Exam dah Tamat !
10:26 - 14 comments

FE
Assalamualaikum dan Selamat Pagi 
Final Exam dah Tamat - Alhamdulillah,hari Isnin (28/10) sehingga Khamis (31/10) merupakan kemuncak final exam ya Uols dan Hari khamis minggu lepas merupakan penghujung kepada exam tersebut.Jantung ni,dari berdegup berdebar,terus jadi lega-tenang,hehe.

Buat masa ni,aku hanya menunggu keputusan dari cikgu.Berdebar jugak tau.Paper sejarah dengan geografi memang mengecewakan weh,hilang betul target skor aku untuk exam kali ni,Allahu :'( Apa-apapun aku dah buat yang terbaik dan Allah telah memudahkan segalanya.Doakan ya..

Undernote - Blog berwajah baru..
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

14 comments:

  1. bolehla bersuka ria lepas ni..
    tunggu result lak.. :)

    ReplyDelete
  2. while tunggu for result to come out, adam nak buat ape? :)

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah..tahniah yer..:D
    semoga dpt kptusan yg baik.:D

    ReplyDelete
  4. Tak pe Adam , teruskan usaha lagi ! :D Jangan mudah mengalah :D
    Btw Ina dah cuti dah >< Adam ?

    ReplyDelete
  5. Adam. Jemput join GA sini. Hadiah lelaki pun ada. 117 hadiah untuk dimenangi. Jom cepat join sebelum terlambat :)

    http://cikarnab.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html

    ReplyDelete
  6. samalah, dh habis exam jugokk cuma nak tunggu result tu yg dahsyat sikit. cuti ni nak lepak dgn kawan! ><

    ReplyDelete