CPUV/BE Nuffnang Ke-17 : International Autoparts
11:24 - 2 comments

CPUV Nuffnang
Assalamualaikum dan selamat pagi !
Heloo,people! lama betul rasanya tak update entri pasal CPUV/BE daripada pihak Nuffnang ni :) Dah masuk 2 bulan kot tak silap.Bukan tak nak update,dah tak bagi,nak update apa ? berbelit.Lama betul pihak advertiser dan nuffnang ni tak bagi aku CPUV/BE ni,jeles pulak aku tengok blogger duk update pasal CPUV ni.Kelmarin,pihak nuffnang dan Advertiser berbaik hati untuk memilih blog aku untuk diiklankan :) Terima kasih :) CPUV/BE kali ini daripada International Autoparts.Meh review sat:

International Autoparts
Untuk makluman lanjut boleh pegi sini :  http://www.sapuraindustrial.com.my/subsidiariesIASB.htm


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

2 comments: