CPUV/BE Nuffnang Ke-17 : International Autoparts

Tuesday, November 19, 2013

CPUV Nuffnang
Assalamualaikum dan selamat pagi !
Heloo,people! lama betul rasanya tak update entri pasal CPUV/BE daripada pihak Nuffnang ni :) Dah masuk 2 bulan kot tak silap.Bukan tak nak update,dah tak bagi,nak update apa ? berbelit.Lama betul pihak advertiser dan nuffnang ni tak bagi aku CPUV/BE ni,jeles pulak aku tengok blogger duk update pasal CPUV ni.Kelmarin,pihak nuffnang dan Advertiser berbaik hati untuk memilih blog aku untuk diiklankan :) Terima kasih :) CPUV/BE kali ini daripada International Autoparts.Meh review sat:

International Autoparts
Untuk makluman lanjut boleh pegi sini :  http://www.sapuraindustrial.com.my/subsidiariesIASB.htm


You Might Also Like

2 Like This Entry: