Blogger yang tak berfikir sebelum bertindak

Thursday, November 28, 2013

-
Assalamualaikum dan salam tengahhari 
Dah lama tak menaip entri sentap macam ni . Semakin hari,semakin berkurang mood nak berblogging.Dua tiga harini memang mood down gila.Sakit hati,stress.Apa lagi kau nak ? . Dunia maya ni sangat kejam.Ya,aku dah rasa peritnya kekejaman tu.Aku hampir mengalah dengan blogger yang tak befikir sebelum bertindak.Tindakan bodoh mencaci di ruang komen,chatbox,copypaste,ntwork lain seperti facebook dan sebagainya.

Aku hampir putus asa dengan orang yang macam ni.Mengapa perlu mengutuk,mengata? benda macam ni memang nampak biasa.Tapi cuba kalau kau yang kena.Benda ni banyak berkait dengan perasaan.Ingat mungkin harini hari kau.What you give,you get back !.Tolong berhenti.Moga ALLAH beri kau hidayah.Mungkin aku dah maafkan kau,tapi akhirat kelak berjawablah kau dengan maha esa.

You Might Also Like

14 Like This Entry:

  1. Singgah ke sini..ohh..kenapakah?maaf sbb sibuk2 nak tahu...emm..

    ReplyDelete
  2. blogger - blogger otai pun selalu kena . Bersabar okey ?

    ReplyDelete
  3. kalau kita termakan dengan kata2 cacian mereka memang kita akan sakit , kuatkan hati ...kita berblog ini bukan untuk di caci tapi untuk salurkan maklumat.. dont give bro .. Allah always with u

    ReplyDelete
  4. relax adam jgn give up kerana manusia yang durjana seperti itu... rasa nya sunyi kot dunia blog ni kalo adam tak dakkk.. ^_^ serius akak cakap ni tak dak bodek2 pnya lah, bodek pon xdapat belanja pon .. kihkihkih... so chill2 yawww

    ReplyDelete
  5. Siapa yg kutuk Adam ?

    Biasanya, orang yang kutuk kita ni, dengki dengan kita. Sebab Adam lebih daripada dia...

    Sabar ye, adam. Stay strong :)

    ReplyDelete
  6. blogwalking here, beb chill... life is never as easy it may seem, smile :)

    ReplyDelete
  7. abaikan je dik...hihi...
    kalau akak...makin orang kutuk akak....
    makin akak buat...hihi...buat apa nak mengalah kalau kita berpihak kepada yang benar..hihi...
    adik bawa sabar byak k...

    sambil komen akak klik nuffnang

    ReplyDelete
  8. buat x tahu je . lame lame dye bosan la tu nk mencaci .

    ReplyDelete
  9. Tu tandanya your life is better then theirs, sbb tu diorg sibuk2 nak tau.. Hehehh..

    ReplyDelete
  10. dunia blogging lagi2 dunia internet tanpa sempadan skrg menuntut kesabaran yg tggi..sabar ye..:) teruskan je..:D

    ReplyDelete
  11. persetankan je.. buat xtau dan teruskan blogging :)
    amal singgah sini.. selamat malam...

    ReplyDelete
  12. Sabar je lah. Cabaran dunia blogging. Jgn sampai patah semangat. Huhu

    ReplyDelete
  13. bagi nuna, itu hanya perkara biasa. ada sesetengah orang yang kurang senang bila melihat kita berada di atas.. :) chill adam.. adam buat dono jek.. jangan lyan... :)

    ReplyDelete