Tonton Love You Mr Arrogant Episode 11

Monday, October 14, 2013

Tonton Love You Mr Arrogant episode 11
SINOPSIS LOVE YOU MR ARROGANT
Tonton Love You Mr Arrogant Episode 11-Jodoh Zaara Amirah sudah tersurat dengan Zafriel Irham-anak orang kaya yang bongkak amat.Semuanya terjadi bila dia terperangkap lamaran paksa jejaka itu. Dek kerana ingin melepaskan diri daripada Sherry menantu pilihan ibunya,Zafriel memaksa Zaara menjadi isterinya dengan sebuah janji sebagai modal. Macam mana janji itu boleh termeterai?-

Zaara terlanggar kereta Zafriel secara tidak sengaja.Zafriel meminta bayaran RM5000 sebagai ganti rugi dan sebagai cagaran Zaara bagi hp kesayangannya pada Zafriel. Tempoh hutang adalah seminggu.Manala Zaara nak cekau duit sebanyak itu.
Zafriel mula terdesak bila ayahnya mahukan dia berkahwin. Jika tidak syarikat Irham holding akan jatuh pada tangan sepupunya. Inilah sebab janji termeterai antara Zaara dan Zafriel. Irham lagi sanggup berkahwin dengan Zaara dari Sherry -gadis gedik tu.
Demi sebuah janji, Zaara redha.Namun,dia tidak menyangka keputusan itu membuatkan hidupnya kacau bilau disebabkan hati kering dan ego yang tinggi Zafriel.
Tambah pula,sikap ibu mertuanya Puan Seri Maryam yang tidak merestuinya sebagai menantu.
Puan Ser Maryam mula merancang untuk memisahkan Zaara dari Zafriel. Keadaan bertambah parah bila Zaara dan Zafriel saling mencintai tapi semua itu hanya di dalam hati. Zaara mencintai Zafriel biarkan tidak dilayan seperti isteri. Di saat itu, Zaara rela Irham berkahwin dengan Sherry asalkan ibu mertuanya bahagia. Tapi Irham tidak sanggup kehilangan Zaara. Hatinya sudah lama dicuri isterinya itu.

Tonton Love You Mr Arrogant Episode 11
PREVIOUS: > EPISOD 10
FULL EPISODE: > KLIK

You Might Also Like

1 Like This Entry:

 1. Jom Join, Ada Banyak Hadiah Untuk Dimenangi :
  Button Badge Blogger x3 By FD
  Hadiah Misteri x1 By FD
  Rumpai Laut Gred AAA x1 By Iman
  Bookmark x2 By Huda
  Handmade Keychain x1 By Lolly Shoppe
  Brooch x2 By Eymasu
  Keychain x2 By Eymasu
  Shiseido Black Mask x2 By Arifah Lee
  Voucher RM5 Barangan K-pop x2 By Arina Azman
  Gelang Tangan x1 By Syafqa
  Tudung Bawal x2 By Nieda
  Tudung x1 By Syifaul
  http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/10/duo-giveaway-by-iman-fd_14.html

  ReplyDelete