Penat.
19:28 - 10 comments

tired
ASSALAMUALAIKUM
Lama tak menaip.Otak ni terlampau kosong macam orang kebuluran,kebuluran nak dapatkan idea,even banyak benda yang berlaku dalam hidup aku,tapi aku tak mampu nak menulis,sigh.So,bila idea datang bertubi-tubi,aku rasa rugi pulak kalau tak update entri,hmm.
Kisah tengah hari tadi yang happening gila-gila kat sekolah.Sebut sahaja kelas 2 bestari,semua cikgu akan geleng kepala disebabkan kebisingan yang melampau-lampau melebihi zoo.Nasib aku tak jadi ketua kelas tu,ades.Beginilah jadinya bila tugas 'ketua kelas' diberi kepada orang yang tak mampu nak memimpin.hmm.
Mood sekolah hari ni memang baercampur-baur,happy,sedih,kecewa,penatboring semua ada.Yang happy sampai melompat-lompatnya sebab pelajar dibenarkan balik awal,maigaadd! hoho.Kitorang,(aku,arman,amir,asyraf) semua sepakat nak hangout kat Hyper balik nanti sebab bukan senang nak dapat peluang sama-sama macam ni.hmm.
Ini kelebihan sekolah kami.HyperMarket,shopping complex semua dekat je dengan sekolah,hoho.Part yang aku menyampah dengan diorang is sikap diorang yang berlagak macam ada banyak duit nak masuk shopping complex bagai,last-last main esculator tangga,turun naik,turun naik,adess.naik malu muka aku,bila orang ramai duk jeling-jeling pelik.hmm.

Next,kitorang pegi McD.Tetiba anak tekak ni mengada nak telan eskrem Mcflurry Oreo yang memang daebak gitu,hehe.yang paling aku geram,masa nak bayar kat kaunter tu,boleh pulak diorang ni cakap kuat-kuat suh aku belanja diorang,orang kiri-kanan,belakang duk pandang-pandang aku macam aku ni terlalu pentingkan diri sampai nak belanja kawan sendirik pun tak boleh -.- hmmm.
Bahang penat membuak-buak dalam diri aku,kasut dekat kaki ni macam nak terbakar akibat cuaca yang agak melampau masa tu,lagipun aku kuat berjalan.Adess.Masa balik tu memang penat gila-gila,dopblah-doblah kaki ni memang dah sembab.Mungkin ni kali pertama dan terakhir hoho.sadis gitew,ahaha.kesuntukan idea ditambah dengan jejari yang malas menaip,okay bye! Have fun.

#20/10/2013 ni Final exam,maigoshh,Pray for me!

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

10 comments:

  1. cx dtg terjah dok nk bace entry yg kate adam faiz penat. hihi. so, take a rest okay. :) lps baca entry u, trs stalked profile. u r just 14 and have a lots of followers and ohsem blog? wow! :) thumbs up!

    ReplyDelete
  2. gud luck tuk final exam ya. chaiyok..chaiyok

    recent post : <a href="http://budakbandunglaici.blogspot.com/2013/10/pentingnya-google-kepada-blogger.html>Pentingnya Google+ Kepada Blogger</a>

    ReplyDelete
  3. Tak lama lagi dah nak final exam ye? Lepas tu cuti sekolah.. Buat yang terbaik ye dik.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. good luck ya. Cikgu follow :) Kena follow le coz tu syarat GA... hehe Cikgu singgah dari GA ini> http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/10/3000-sle-supporters-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. oh... rupanya cikgu dah lama follow blog ini... hehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya hang dgn kawan2 .. Sekolah Ina dkt dgn KFC hehehe .

    ReplyDelete
  7. hahah. fiqa rindu kan zaman persekolahan. untungnyaa adam.. belanja fiqa mcD gak? haha
    btw, gud luck for exam. :)

    ReplyDelete