CPUV/BE Ke-9 : Chipsmore!
21:04 - 6 comments

CPUV Nuffnang
ASSALAMUALAIKUM
Alhamdulillah,CPUV pertama di bulan Oktober.Terima Kasih Pihak Advertiser dan Nuffnang di atas pemberian CPUV/BE ke-9 ini.CPUV/BE ke-9 ini ialah mengenai biskut chips coklat yang lazat,tak lain tak bukan biskut chipsmore :) Adam rasa semua orang dah pernah rasa dan lihat biskut ini bukan?
Image from Google
Wah,lama betul tak merasa biskut ini.Selalunya dulu di asrama,tak sah kalau tiada biskut ni,hehe.Mak adam memang takkan lupa biskut ni sebelum ke asrama,hoho.Tapi sekarang dah tak duk asrama lagi,so peluang nak makan biskut ni memang susah.Kalau nak,kena pegi beli sendiri,tu yang malas tu,hehehe.

Apa-apapun,terima kasih pihak advertiser dan Nuffnang kerana memilih blog ini untuk beriklan,hihihi.For those yang terlihat iklan seakan-akan biskut ni muncul di sidebar nanti,mohon jangan segan silu untuk klik ye,hehehe.Menderma itu amalan mulia,sesungguhnya menderma itu adalah salah satu daripada 3 perkara yang mula-mula dihisab di kubur nanti ^^ K,Bye,Assalamualaikum.
UPDATE: IKLAN CHIPSMORE YANG AKAN TERPAMPANG NANTI!


#아담 파이즈 means Adam Faiz hehe,baru lepas belajar di sekolah tadi dengan para Kpoppers,bahaha.



LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

6 comments: