Tonton Love You Mr Arrogant Full Episode

Thursday, September 26, 2013

Tonton Love You Mr Arrogant Full Episode

SINOPSIS LOVE YOU MR ARROGANT
Tonton Love You Mr Arrogant Full Episode-Jodoh Zaara Amirah sudah tersurat dengan Zafriel Irham-anak orang kaya yang bongkak amat.Semuanya terjadi bila dia terperangkap lamaran paksa jejaka itu. Dek kerana ingin melepaskan diri daripada Sherry menantu pilihan ibunya,Zafriel memaksa Zaara menjadi isterinya dengan sebuah janji sebagai modal. Macam mana janji itu boleh termeterai?-
Zaara terlanggar kereta Zafriel secara tidak sengaja.Zafriel meminta bayaran RM5000 sebagai ganti rugi dan sebagai cagaran Zaara bagi hp kesayangannya pada Zafriel. Tempoh hutang adalah seminggu.Manala Zaara nak cekau duit sebanyak itu.
Zafriel mula terdesak bila ayahnya mahukan dia berkahwin. Jika tidak syarikat Irham holding akan jatuh pada tangan sepupunya. Inilah sebab janji termeterai antara Zaara dan Zafriel. Irham lagi sanggup berkahwin dengan Zaara dari Sherry -gadis gedik tu.
Demi sebuah janji, Zaara redha.Namun,dia tidak menyangka keputusan itu membuatkan hidupnya kacau bilau disebabkan hati kering dan ego yang tinggi Zafriel.
Tambah pula,sikap ibu mertuanya Puan Seri Maryam yang tidak merestuinya sebagai menantu.
Puan Ser Maryam mula merancang untuk memisahkan Zaara dari Zafriel. Keadaan bertambah parah bila Zaara dan Zafriel saling mencintai tapi semua itu hanya di dalam hati. Zaara mencintai Zafriel biarkan tidak dilayan seperti isteri. Di saat itu, Zaara rela Irham berkahwin dengan Sherry asalkan ibu mertuanya bahagia. Tapi Irham tidak sanggup kehilangan Zaara. Hatinya sudah lama dicuri isterinya itu.

Tonton Love You Mr Arrogant Full Episode

Tonton  Love You Mr Arrogant Episode 24
Tonton  Love You Mr Arrogant Episode 25
Tonton  Love You Mr Arrogant Episode 26

TAMAT-TERIMA KASIH KERANA SUDI MENONTON DI BLOG INI
NANTIKAN SLOT AKASIA TERBARU-PLAYBOY ITU SUAMI AKU 

You Might Also Like

10 Like This Entry:

 1. pembetulan 26 episode..bukan 24 tq.

  ReplyDelete
 2. Episod semalam tak upload lagi ye... nk tgk.... huhuhu smlam tak ada karen nak tgk...

  ReplyDelete
 3. mane episode 22.. admin x download lagi ke..

  ReplyDelete
 4. Mana epsd 25....nak tgok semlm x sempt nak tgok.....plaese lum upload lg kerr????

  ReplyDelete