Servis Tempahan Edit Blog serendah RM15!

Tuesday, September 24, 2013

TEMPAHAN EDIT BLOG
Assalamualaikum & Selamat malam
Malam ni tergerak hati nak update pasal ni.Actually dah lama nak update,tapi tak berkesempatan.,so dah ada kesempatan ni adam gunalah.Ayat memang tak buleh blah~ Untuk permulaan,adam bagi harga murah je RM15,berpatutan kan? Korang kena paham,bukan senang nak main dengan coding2 semua ni,bule migrain tau? harga ni pun dah kira gila murah,sebab selalunya orang ambik puluh-puluh hengget tapi adam ambik belas-belas je,yang lain tu korang simpan buat menabung bule?

SYARAT MENEMPAH
  • Seorang yang penyabar,tidak cerewet,jujur dan menghargai hasil kerja orang lain.
  • Sebarang kerja pengubahsuaian akan saya jalankan setelas proses pembayaran selesai.
  • Seorang yang serious sahaja.Yang sebaliknya tidak akan dilayan.sekian~
  • Segala penambahan/pertukaran bule dilakukan sebanyak 2 kali sahaja.
  • Tidak dibenarkan menuntut kembali wang bayaran selepas membuat tempahan.
  • Template blog anda akan ditukar ke "Denim Template" harap maklum.
  • Tempahan FULL memerlukan Pass/Email ya!
PAKEJ RM15
  • header 
  • footer 
  • banner 
  • watermark 
  • Tab menu 
  • cursor name 
  • signature
  • Keperluan Blog 
  • Template Special 
  • Kemaskan blog dan ringankan blog
PERKHIDMATAN LAIN:
  • Tempahan Header RM5
  • Tempahan Banner RM3
  • Tempahan Watermark RM3
  • Cursor RM3
  • Navi Bergambar RM3/pcs
PROSES PEMBAYARAN
  • Bank in/Topup celcom.
DETAILS YANG ANDA PERLU BERI SEKIRANYA MENEMPAH ITEM/EDIT DENGAN ADAM

Maklumat Banner
  1. Nama blog & url
  2. Tema / Konsep
  3. Gabungan warna
  4. Gambar

Maklumat Header
  1. Nama blog & url
  2. Tema / Konsep
  3. Gabungan warna
  4. Gambar
Edit Full Blog 
  1. Password dan email blog
  2. Nama blog & url
  3. Tab menu 
  4. Tema / Konsep
  5. Gabungan warna
  6. Gambar
  7. columm 2 sahaja
  8. warna post dan sidebar
SEKIRANYA INGIN MENEMPAH:
  • Bule PM Adam di FACEBOOK {click} FANPAGE {click} TWITTER {click} atau EMAILKAn ke joerin6@gmail.com .

You Might Also Like

1 Like This Entry: