Lagu Feveret buat Masa ini - Sandiwara Cinta Republik

Monday, September 16, 2013

Sandiwara Cinta Republik
ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT PAGI
Alhamdulillah,masih berkesempatan menaip entri.Sebelum terlambat adam nak ucap Selamat Hari Malaysia kepada semua warga Malaysia.Seronok kan cuti?hoho.Kalau tak kerana cuti,mungkin tak terupdate entri ini,hehe.2 hari yang lepas,adam ada tinggalkan 2 autopublish entri,kalau belum baca,boleh ke sini {click} & sini {click} yang pasti,entri itu bukan berkaitan dengan diri adam,haha.lol.terima kasih yang sudi klik.
Lagu Feveret buat Masa ini - Sandiwara Cinta Republik-okay,for this entri,adam cuma nak share dengan korang pasal lagu feveret adam buat masa ini.Firstly,jangan salah faham tentang ejaan "Favourite" yang ditukar menjadi perkataan yang selamanya salah iaitu "Feveret" hehehe.spontaneously je pun.bule kan? ekeke.Saja nak cakap,bukan apa,manusia ni suka sangat mencari kesilapan orang,ye dok?
Adam pasti,masing-masing mempunyai lagu feveret sendiri,yang jika mendengarnya akan didengarnya sampai habis,bahkan diulang-ulangkan? hoho.SANDIWARA CINTA merupakan lagu feveret adam buat masa ini.Ya,adam fikir ia boleh mewakilkan sedikit soal hati and also, ada kenangan yang terbentang saat mendengar alunan muzik dan nyayian merdu sang Penyanyi :).Rata-rata lagu kesukaan adam adalah dari band indonesia pastinya.hehe.

SANDIWARA CINTA-REPUBLIK'S OFFICIAL VIDEO
Korang macam mana pulak? jemput share lagu faveret korang di ruangan komen di bawah,hihih.Jangan lupa,klik iklan nuff adam di sidebar kalau sudi,penat menaip tau,hahaaaa.Assalamualaikum.




You Might Also Like

6 Like This Entry:

  1. jujurlah sayangg aku tak mengapaaa... bila semuaaa ... lalalalaa

    ReplyDelete
  2. dari segmen HAWA
    http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/09/birthday-giveaway-by-cik-hawa.html

    dah follow sini lama dah.. =)

    ReplyDelete
  3. nak try dengar, lagu feveret buat skrang bruno mars - treasure.

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete