Kembar Jerikho Rosales di Malaysia!
10:39 - 7 comments

Kembar jerikho rosales,jerikho rosales,syukri yahaya
ASSALAMUALAIKUM & SALAM JUMAAT
Kalau korang perasan kan,Muka artis lelaki malaysia,Syukri Yahaya ada iras-iras dengan muka Jerikho Rosales,pelakon terkenal di filipina kan?Cuba perhatikan betul-betul gambar kat atas,hee..Korang yang layan dan peminat  slot telenovela TV3,Dahil may isang ikaw,mesti tahu kan?hoho.

Kakak adam cakap,zaman dia dulu,Jerikho rosales ni terkenal dengan cite Pangako sayo,ada yang pernah tengok tak dekat sini? Dia cakap,kalau tanya tukang sapu sekolah pun dia tahu cite tu.lol.Famous sangat ke?for your information jugak Jerikho rosales ni pernah datang Malaysia pun sebab cerita tu,hoho.ye ke tak? adam pun tak tahu menahu,haha.

Lagi Gambar:

MAK CAKAP: Jemput isi tabung nuffnang adam kalau sudi,thanks :')

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

7 comments:

  1. yup..seriously..aku xpernh tgk citer Asmara Luna..tp arituh tertengok and nampak Syukri yahaya nih dlm citer tuh..confident ingtkan jericho..lepas tuh ckp bm..pelik2..memang sejibik!

    ReplyDelete
  2. mak akak minat gila ngan jericho rosales ni, kalau kat rumah asyik astro bella jerlah melayan... he hehe...

    ReplyDelete
  3. Seiras le..Mak cakap tolong isi kat tabung nuff saya juga. Pasal saya dah isi awak punya.....hihihi

    ReplyDelete
  4. betol!! hari tuh pon ada org cakap benda yg sama..

    ReplyDelete
  5. x penah kenal plk Syukri Yahaya tu.. tp td g0ogle mmng sama la ngn jericho ..

    ReplyDelete
  6. ada la sikit2... :)

    p/s: cantik blog berbaju baru

    ReplyDelete