CPUV Pertama Dari Nuffnang
18:03 - 5 comments

ASSALAMUALAIKUM
  Syukur Alhamdulillah,Setelah  sekian lama menunggu,akhirnya bertapak jua ia di sini,lol.Actually,adam baru 5 bulan ++ pasang iklan nuffnang ni kat blog,and tak sangka pulak,boleh dapat CPUV ni ^0^,orang tua cakap kalau dah rezeki tak ke mana kan? hihi..
  Perasaan cemburu ni,membuak-buak,jika sebelum ni,adam selalu tengok blogger lain,dapat berpuluh-puluh CPUV dengan yang selalu dapat cashout nuff,sampai cecah ribu-ribu ,murah betul rezeki mereka kan? hehe..Apa-apapun,adam tetap bersyukur,sedikit atau banyak tetap rezeki,hehe..Terima kasih kepada rakan-rakan bloggers yang rajin klik iklan nuff,di blog adam.CPUV pertama ni dari Q3 Prepaid Roaming ^__^.

  Lepas dapat tahu yang blog adam ni dapat CPUV ni,terus adam hantar surat cinta ececeh (ticket) kat nuffnang,sebab bagi CPUV ni hihi.sempat mensnap:
lol,bahahaha.Owh ye,Iklan tak nampak lagi kat blog.Kalau terjumpa usha-usha lah ye <3 hehe,jangan malu-malu lol. Terima kasih Nuffnang sebab bagi CPUV ni <3

ASSALAMUALAIKUM

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

5 comments:

  1. alhamdulillah rezeki2...sis dulu lg lame baru dpt hee...cayok2

    ReplyDelete
  2. fuyoooo..... congrats Bro... Aku yg bertahun-tahun blogging x pernah dapat pun cpuv .. wkwkwkwk

    ReplyDelete
  3. tahniah bro...keep it up.. kalau nk lg sng dpt cpuv hnta je tiket hari2.. nt confirm dpt..mcm aku kurng 2 minggu berblogging aku dpt first cpuv...just sharing,,,

    ReplyDelete