Tutorial Daftar Churp-churp
10:00 - 5 comments

churp-churp

Earning churp-churp aku selama dua bulan,wee.Jom daftar churp-churp sekarang!

Tutorial Daftar Churp-churp
  1. Pertama sekali , korang KLIK SINI  untuk daftar 
  2. Sign in With Facebook > Log in > Allow
  3. Authorize With Facebook > Authorize With Twitter (jika ada) Jika tiada > Skip
  4. Setup Your Churp-Churp Account (Isi semuanya secara detail dan betul!)
  5. Tekan UPDATE !
  6. Lepas tekan Update , tekan pula bahagian SETTINGS
  7. Isi profile dengan betul . (Nama penuh , Alamat , No Tel)* Penting untuk Hantar Cheque*
  8. Then , SAVE ! Lepas tu pergi dekat SURVEY pulak . (Tick mana korang suka) . SAVE .
  9. Pergi dekat Rewards . (Untuk copy kempen/iklan untuk masukkan ke dalam blog !)
Cara copy/masukkan  link iklan Churp-churp
*klik gambar untuk tumbesaran*
First step,korang klik button rewards kat belah kiri korang,rujuk gambar kat atas ^^

Next,pilih iklan yang korang nak and then klik button earn more macam gambar kat atas,kekadang dia ada tulis share now .

Scroll sampai bawah,and korang akan jumpa benda macam kat gambar atas,copy link iklan korang macam yang adam kotakkan merah kat gambar,next,boleh masukkan ke dalam blog and suh kekawan klik iklan korang ^_^

P/s: Tak paham? komen dekat bawah,sekian.







LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

5 comments: