I Got Cirit-Birit
16:48 - 14 comments


ASSALAMUALAIKUM
Update blog sambil dengar lagu SEVENTEEN-AYAH kat YouTube best jugak hihi.Actually,hari ni memang takde mood langsung,sebab pening+cirit-birit.Inilah jadinya bila makan tak hengat dunia.Kalau boleh tidur sekarang,dah lama kepala ni mendarat atas bantal.Rasanya,belum terlambat lagi kalau aku ucap SELAMAT BERPUASA kat korang kan? okay,SELAMAT BERPUASA heee...

I GOT CIRIT-BIRIT,yessss,ini kali yang KE-15 aku masuk tandass,sangat menyeksa,lagi-lagi di bulan puasa.Yang aku tahu,last makanan yang  aku makan adalah jagung,kakak aku sekali turut sama terjebak dengan benda ni,sekali dia menyengat,berebut-rebutlah nak masuk jamban-.- Ya Allah,ujian apakah yang kamu beri kali niii tsskkkk.

Kat sekolah,asyik keluar masuk nak pergi tandas,memang hilang fokus dibuatnyaa,dahlah exam dah dekaattt,kalau aku boleh jerit sekarang,dah lama akut jerit sekarangg tskk...aku dah mula naik trauma nak makan jagung lagi,bak kata orang tua,kerana setitik nila,rosak susu, sebelanga,kerana satu jagung,tak nak dah makan jagung lagiiiiiii ..nak pi masuk tandas satt,perut dah buat hal,byeeee..

ASSALAMUALAIKUM
P/s: wah,ada orang baca entri kite sampai habislahhh,ngeeeeee~
LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

14 comments:

  1. Haha, hope sembuh cepat :) Takpe, ujian Allah. Lain kali hati2 makan tuh. :)

    ReplyDelete
  2. mesti jgung tue punca sakit perut, , sempat lgi kira kali ke brpa msuk toilet yer, , anyway semoga cepat sembuh & selamat berpuasa

    ReplyDelete
  3. Kerana satu jagung,tak nak dah makan jagung lagi? hahaha..
    #cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  4. 15 kali ? Pehh . Get well soon yeah adam :)

    ReplyDelete
  5. btw, cantik header baru tu..i like it so much :D

    ReplyDelete
  6. ciannya adik ni..semoga sembuh cepat2 tau..=D

    ReplyDelete
  7. so tak posa la nie.....makan pil chek it tek aun mesti mujarab

    ReplyDelete