Mood Berblogging Hilang Kejap

Saturday, June 15, 2013


ASSALAMUALAIKUM

Its been 15 days,and its equals to, 2 WEEKS ,I haven't write a new entry.Mood Berblogging tu,tetiba hilang,pelik-pelik.Time badan dah tak boleh bergerak baru nak update,tambah-tambah,sakit kepala yang dari semalam lagi.Sakit kepala tu bertambah lagi bila kena perah idea nak update,seriously.

Kalau aku tanya,ada orang RINDU aku tak? mesti takde orang nak jawab :p bunyi cengkerik je lebih *SIGH.Owh,ya dah setahun aku bergiat dalam dunia blog,banyak ilmu,kenangan pahit,masam,manis,pelat yang aku dapat and all of it, will remain in my memory.Since berblogging,SHORTFORM semua ni,memang jarang sekali aku guna.bagus tak? lol.

Kat SEKOLAH, jadual semua memang compact habis-habisan.fortune,kepala ni,tak pecah.Dear teacher,di manakah belas kasihanmu :'( 1 tahun lebih bergelar mangsa PBS,mungkin aku dah biasa dengannya and I heard that PMR tahun depan dah takde,*SIGH  kuasa sepuluh! tak puas hati,I think PBS lagi mencabar dari PMR,nak capai target BAND  dia semua tu,memang agak susah.So,kena belajar betul-betul.

Update blog,sambil dengar lagu JUDIKA kat TV best jugak,hihi..Actually,hari ni,memang takde mood langsung,sebab demam + sakit kepala.Inilah jadinya,bila main hujan.Kalau boleh tidur sekarang,dah lama.kepala ni,mendarat atas bantal :D. tapi,disebabkan,hari ni,mood berblogging tu,datang,aku tinggalkan sekejap,hobi tidur aku tu,haha..So,thats All! malas nak rangka panjang-panjang,dah macam karangan abang-abang,kakak-kakak SPM pun haderr,haha.Okay,Bye!

NAJWA LATIF- I  You


You Might Also Like

16 Like This Entry:

  1. makanlah ubat kalau demam. ;D
    memang lumrah blogger sumtym malas nak nulis. huhu. mcm kite gi skolah, ada hari kita rajin nak blaja. ada hari kita malas. huhu
    teruskan blogging :D
    p/s : tolong klik iklan kite kat sini^^ http://bloggadisbrutal.blogspot.com/2013/06/21-acara-penapisan-peserta-omg-1st.html

    ReplyDelete
  2. hmm .. kena rajin rajin lah .. saya pun kekadang malas nak belajar .. kikikiki .. tapi ingat pasal big examination tahun ni .. alamatnya tak ada rehat . kikiki

    ReplyDelete
  3. done following your blog
    harap bleh follow me back
    salam perkenalan

    http://pjiekun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. haha kesiannya dia..mood blogging hilang mengalahkan sis ni yg homesick. :P
    btw, take care :)

    ReplyDelete
  5. PBS, sekurang2nya band 4 pun dah ok kan.. relax2. tarik nafas hembus..

    ReplyDelete
  6. Study lagi penting..
    Blog ini hanya hobi.....belajar sekarang memang stress kan.

    ReplyDelete
  7. relax, tu baru study kat sekolah dik. Banyak dan jauh lg perjalanan hidupmu. teruskan melangkah, jaga diri baik2..

    ReplyDelete
  8. teman blogger d entry anda :) nice blog ~ Selamat berpuasa.. walaupn da masuk fasa kedua Ramadhan

    ReplyDelete