MATH FORM 2: Pythagoras theorem

Tuesday, June 18, 2013

Hari ni,mood ke laut,mata membuta,telinga mempekak.in the right ear, left ear off LOL.Sekolah tadi,gila over EXCITED  nak belajar NEW CHAPTER,tapi sebalinya,entah pape,teacher macam SPOIL MOOD je hari ni,tapi masih sempat belajar CHAPTER 6: PHYTAGORAS THEOREM.memang tak paham apa yang cikgu ajar tadi,angguk-angguk,buat paham je,kalau cikgu tanya. -..-.Tak berani nak tanya cikgu tadi,garang semacam je hari ni :'(. ASSALAMUALAIKUM.

MORAL:  Jangan jadi macam aku.Sekian.



You Might Also Like

9 Like This Entry:

  1. Bab nilah paling senang n basic yg mmg wajib hafal in math mode spm lagi2 klu awk amek addmath. PMR itu basic.mudah je .Goodluck !

    ReplyDelete
  2. bab ni basic. nanti dah masuk add math semua lgi mencabar. kena kukuh k kalau nak ambik sc smpai uni. :)

    ReplyDelete
  3. yang ni senang sebab dah ada fomular. hehe

    ReplyDelete
  4. phytagoras nie just kna hapai sifir 3,4 n 5 je . Okay itu slh satu tips. Klau kita fhm prcayelah kite rasa mcm senang soalan nie ^__^

    ReplyDelete
  5. Haa..dah lame tak belajar math, rindu nk study addmath, btw senang jer tajuk nie..

    ReplyDelete