Selamat Hari Guru Cikgu!!

Thursday, May 16, 2013


Assalamualaikum

Alhamdulillah,syukur ke hadrat ilahi,kerana limpah dan kurnianya,dapat lagi kita bersua dengan detik 16 Mei,iaitu Hari Guru.Wallaweyh,meriah gila majlis Hari Guru kat sekolah tadi,gembira,lawak sedih pun ada :').Suka sangat-sangat bila tengok gelagat kiut cikgu main tadi,haha,lawak weyh-lawak -..-

Malam,tadi duk sibuk balut hadiah untuk cikgu,act.seronok sebenarnya,haha,setahun sekali balut hadiah even aku bukannya terer sangat nak balut semua ni,huhu.Alhamdulillah,majlis Hari Guru kat sekolah tadi berjalan dengan lancar.Kesian sebenarnya,tengok cikgu-cikgu duk pakat bawak hadiah yang banyak-banyak silap-silap boleh patah tangan dibuatnya -..- eh? takdelah.

Another add plus more too,bila tengok Cikgu GEOGRAFI aku buat GWIYOMI  huhu,super duper cute gila weyh! Harhar.Besides,tadi kitorang ada buat persembahan,nak tahu persembahan apa? tunggu di next entri huhu.Owh,ya kat dewan tadi,ada awards,means like ABPH gitew ler,haha.siap lepas karpet merah lagi kat lantai, -..- aku macam eh? pedulikan weyh,malas nak menaip. harhar.

Assalamualaikum

You Might Also Like

1 Like This Entry: