Fouziah Gous Bakal Bertunang Sabtu Ini Dan Kahwin Sekitar September
16:28 - 1 comments


Sebulan yang lalu, Fouziah Gous ada tampil membuat pengakuan terbuka kepada peminat yang hatinya kini sudah di’miliki dan berkata mereka bakal melangsungkan perkahwinan tahun ini.
Bercakap kepada Berita Harian hari ini, Fouziah Gous berkata beliau tidak suka membuang masa kerana kekasihnya, Md Zhafran Md Yusof mempunyai pakej lengkap lelaki idaman beliau selama ini. Oleh itu, pasangan ini akan bertunang pada Sabtu ini dan mereka berdua telah pun memilih September depan untuk langsungkan perkahwinan.

“Saya lebih percaya kepada percintaan selepas berkahwin, disebabkan itu, dia melamar walaupun baru beberapa bulan kami bercinta. Sekurang-kurangnya ikatan ini dapat mengelak kami difitnah. Kami membuat keputusan tidak mahu mengikat tali pertunangan terlalu lama kerana kami rakan kongsi perniagaan”
“Apabila adanya ikatan yang sah, lebih mudah untuk kami menguruskan perniagaan bersama-sama. Jadi tidaklah menjadi buah mulut orang jika sering dilihat bersama,” tambah beliau yang telah melupakan gossip lampau yang sering melanda dirinya.


LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

1 comment: