Review Pemenang Segmen: Happy Birthday Honey Yeo dan Cik Fie

Saturday, April 13, 2013

Asssalamualaikum
BLOG PERTAMA
http://jijahcomey.blogspot.com/


Wah-wah,Mantop gila header kasi salute spring!.Gabungan widget Soutbox dengan header tidak asing lagi,memang perfect 100%,lagipun,sekarang,ramai yang suka letak widget tu kat header kan? Pemilik blog ni,berasal dari Taiping perak,and still single you allz hehe..Background blog yang simple,and sesuai sangat-sangat ngan template.Blog yang bertemakan pink gittew,di samping loading blognya yang laju and takde masalah.Sidebar widget sebelah kanan,pun tersusun kemas dan rapi je,sejuk mata memandang,tak gittew? nak tahu kenalah terjah ngeh-ngeh.Selain itu,blog ni jugak ada menyediakan resepi-resepi untuk dicuba wah kelass gittu sila KLIK SINI untuk melihat resepi-resepi yang disediakan.Bukan sahja rsepi! tips-tips untuk blogger pun ada uolzz sila KLIK SINI untuk terjah dan plih yang mana berkenan kehkeh.
Dah semakin mencarut pulak,hehe.stop kat sini sahaja.Keseluruhan blog semua okay  takde masalah :)



KLIK SINI UNTUK TERJAH


BLOG KEDUA
http://iema90.blogspot.com


Bab header,tak berani nak sentuh! keseluruhan header memang perfect 100% simple,kemas dan lawa! background blog yang digunakan pun tiada masalah,sesuai dengan template.Di samping loading blognya pun laju,memudahkan lagi pengunjung untuk singgah ke blog hihi :).Blogger ini merupakan anak sulung daripada 3 orang adik beradik,hehe,nak tahu lagi pasai dia? KLIK SINI.Selain itu,blog ni jugak ada menyediakan tutorial untuk blogger.sila check KAT SINI dan pilih yang mana berkenan 2 sehinggit kehkeh.Sidebar di sebelah kanan juga tersusun kemas dan rapi.JOM TERJAH!!




KLIK SINI UNTUK TERJAH


PESANAN RINGKAS:
p/s: Yang baik itu,datangnya daripada Allah s.w.t,yang buruk itu,datang daripada saya sendiri.

You Might Also Like

2 Like This Entry: