Review Blogger Shahril
10:42 - 3 comments

Asssalamualaikum
Muhammad Shahril
http://www.shahrildotcom.my/
Suka blog ni? Klik Like!!
                                
          Lawa gila header dia,ala-ala rainbow gitu,di samping doodle boy yang comei lottei.rasa macam nak makan je.Doodle ala-ala professor yang melambangkan identiti penulis yang berilmu hehe.Gabungan header dengan button like dan subscribe yang perfect,Background yang digunakn pun okayh je takde masalah :) sesuai dengan template hihi.Sidebar blog di sebelah kanan pun kemas dan tersusun.Alunan muzik yang digunakan pun okayh,tenang je bila dengar.Wah-wah.Blog ni jugak ada menyediakan Tutorial,tips yang menarik dan freebies jugak! dulu ,ada jugak ikut tunjuk ajar tutorial dalam blog ni,confirm jadi .serious,ada yang nak try Klik SINI.Freebies-freeebies yang disediakn pun menarik! check out HERE.Menarik kan? apa lagi jom terjah!





KLIK SINI

LEAVE YOUR COMMENT HERE, I WOULD APPRECIATE THAT TQ
No spamming.
No harsh words.
Sign in to comment.
Mind your language.
I will reply your comment within 24h.
Mind to click my nuffnang, I will click yours back.

3 comments:

  1. nak terjah, nak terjah!

    eh, ingt yg awak prnah masuk segmen bloglist lelaki ini? sy dah update bloglist trsebut. jom terjah!

    ReplyDelete
  2. wah...header dye comel.. mesti terjah blog dia ni.. datang melwat~

    ReplyDelete